• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MORALO je i to da se desi - rekordni transfer Totenhema!

Autor mondo.rs

"Vezista" Liona stiže u severni London za 62 miliona evra i još 10 miliona u potencijalnim bonusima.

Finansijski "bum" koji je Premijer liga doživela u poslednjih nekoliko godina, do sada se nije toliko reflektovao na transfer politiku Totenhema, budući da čak 17 meseci nisu kupili NIJEDNOG igrača, a rekordno plaćeno pojačanje bio im je kolumbijski štoper Davinson Sančez, doveden iz Ajaksa za 42 miliona funti pre dve godine.

Za nove standarde "Top 6" premijerligaša, takoreći smešna cifra.

Ipak, Totenhem je u utorak konačno "probio led" transferom Džeka Klarka iz Lidsa, a zatim su britanski mediji objavili da je klub završio transfer "veziste" Liona Tongija Ndombelea (22), koji je već doputovao u London na uobičajene lekarske preglede.

Za mladog Francuza će "pevci" izdvojiti 62 miliona evra, odnosno 55,5 miliona funti, a u narednom periodu postoji mogućnost da Lionu uplate do 10 miliona evra na ime potencijalnih bonusa.

Ndombele je bio prva želja menadžera Totenhema Maurisija Poketina i na kraju su uspeli da u trci za njegovim potpisom pobede Mančester junajted.

On je pre godinu dana doveden iz Amijena za osam miliona evra, ali tom klubu sada sleduje 20 odsto od transfera u Totenhem.

Engleski mediji pišu još o mogućnosti trampe sa Romom uz doplatu (iskusni štoper Tobi Aldervireld za talentovanog Nikola Zaniola), a ključno pitanje je da li će Kristijanu Eriksenu biti ispunjena želja da posle šest godina ode iz Totenhema u veći klub.

Real Madrid posle nekoliko megatransfera ovog leta nema novca da ga angažuje, mada je cena "pala" na 70 miliona evra, tako da su u prvi plan izbili Mančester junajted i Pari sen Žermen.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC