• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Totenhem kupuje u Hrvatskoj - Španac za rekord regiona!

Autor mondo.rs

Nakon prvog trošenja posle više od 500 dana, londonski klub sprema ponudu za fudbalera koji igra u Hrvatskoj...

Totenhem je odlučio da podmladi ekipu i ode korak dalje nakon što su ove sezone dogurali do finala Lige šampiona.

Prema pisanjima španskog "Mućodeportea" oni su naciljali novo pojačanje, koje bi u Englesku došlo iz zagrebačkog Dinama. Naime, Maurisio Poketino želi Danija Olma u svojim redovima, a da bi se to desilo "pevci" su priremili ponudu u visini od 25 miliona evra.


Španski ofanzivac je pokazao koliko je dobar u prethodnim sezonama, a na minulom Evropskom prvenstvu za mlade je imao važnu ulogu u šampionskom sastavu i svojim partijama je privukao pažnju najboljih klubova u Evropi.

On je prošao kroz Barseloninu "La masiju", a u Hrvatsku je stigao sa 16 godina u iznenađujućem transferu koji će se za Zdravka Mamića ispostaviti kao pun pogodak.

Nakon godina u kojima je bio jedan od glavnih igrača Dinama, čini se da je došlo vreme za rastanak, pogotovo jer je postalo evidentno da je Olmo "prerastao" domaći šampionat u susednoj državi.

Potencijalni transfer u Totenhem bio bi najskuplji posao koji je neki tim iz regiona sklopio u istoriji, a deluje da nije daleko od realizacije, pogotovo jer su iz engleskog kluba danas najavili rekonstrukciju kadra.

Osam fudbalera, među kojima su i Deni Rouz, Kiran Tripije i Viktor Vanijama, dobiće voljno u potrazi za novom sredinom već ovog leta, a mladi Španac bi trebalo da donese svežu krv i iskustvo koje ima u osvajanju trofeja – iako ima svega 21 godinu – koje "pevcima" svakako nedostaje.

Na "Vajt Hart Lejnu" se pre nekoliko dana pojavilo prvo pojačanje nakon tri prelazna roka neaktivnosti, Tongi Ndombele je stigao iz Olimpik Liona i otvorio sezonu transfera u klubu.

Sada se čekaju nova pojačanja, Olmo bi ponudio Poketinu nekoliko opcija u napadu, budući da može da igra na nekoliko pozicija, a samim tim bi i doprineo razvoju Totenhema, kojem veoma malo fali da bi bili glavni pretendenti za titulu u svim takmičenjima u kojima nastupaju.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC