• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠOK: Mesi će biti suspendovan DVIJE godine!?

Autor mondo.rs

Ovo bi značilo da propušta naredni Kopa Amerika, kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo...

Navikli smo da je miran, povučen, da gotovo nikada ne daje "jake" izjave, međutim prvi put u karijeri vidjeli smo da i Leo Mesi umije da bude bijesan kao ris.

I to kada je u pitanju Argentina.

Najbolji fudbaler svijeta i kapiten "gaučosa" ljutito je reagovao na nepravde koje su zadesile njegovu reprezentaciju u završnici Kopa Amerike, kada je prvo protiv Brazila sudija dva puta propustio da dosudi jedanaesterac, ne konsultujući VAR tehnologiju, dok mu nije bilo svejedno ni u meču za treće mjesto kada je dobio crveni karton, dok je stajao i pustio da ga Gari Medel gura.

Zbog svega toga odbio je da primi bronzanu medalju, koju je Argentina osvojila slavivši 2:1 (2:0), da bi potom pažnju javnosti uzburkao komentarom o namještanju turnira.

"Kopa Amerika je namještena da Brazil osvoji. Ja se nadam da sudije i VAR tehnologija neće uticati na utakmicu i da će dopustiti Peruu da bude ravnopravan rival u finalu, ali male su šanse da se to desi...", kazao je Mesi i dodao da medalju nije primio kako ne bi bio dio korupcije.

Zbog svega toga reagovao je i CONMEBOL, poručivši Mesiju da poštuje fer-plej, a mediji iz Španije navode da se neće završiti samo na ovom saopštenju.

"AS" prenosi da zbog toga što je Mesi organizatore i sudije Kopa Amerike optužio za korupciju - CONMEBOL bi mogao da ga suspenduje na do DVIJE GODINE iz reprezentacije Argentine, kako stoji u pravilniku o takmičenjima.

To znači da bi propustio i naredni Kopa Amerika, koji se održava u Argentini i Kolumbiji, dok bi izostao i iz kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru.

Poznato je kolika je Mesijeva želja da konačno osvoji neki trofej sa Argentinom, a ukoliko se desi najstroža moguća kazna, te šanse bile bi svedene na minimum, pošto i napadač Barselone ulazi u veteranske godine.

Opet, bilo bi iznenađenje i ako CONMEBOL ne bi kaznio Lea Mesija, pošto su u pitanju ozbiljne optužbe...

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Završiće se na, "ivinjavam se, bilo je u afektu" i kazna 2 utakmice (naravno neke nebitne) i malo po džepu i to je to

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC