• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Betis se uopšte ne šali: Stiže i špic Napolija

Autor mondo.rs

"Zeleni" iz Sevilje će imati pažnju neutralnih ljubitelja fudbala naredne sezone, sklapaju izuzetno zanimljiv tim.

 Real-Betis-pojacanja-Nabil-Fekir-i-Arkadijus-Milik Izvor: MN PRESS

Real Betis je prošle sezone igrao ozbiljno dobar fudbal kod Kikea Setijena, igrali su ofanzivno i protiv Barselone koju su savladali na Nou Kampu, ali im je falila konstantnost kako bi napravili korak više i igrali neko od evropskih takmičenja...

Deseto mjesto nije bilo dovoljno i stigao je Rubi iz Espanjola, a rukovodstvo kluba radi vrijedno na tome kako bi Betis bio bitan faktor u Španiji.

"Skauting" mreža radi dobar posao, ekipa ima prepoznatljiv stil, a ovog ljeta već su napravili nekoliko zanimljivih transfera - prije svihNabila Fekira iz Liona za 20 miliona.

U pitanju je fudbaler koji je osvojio Svjetsko prvenstvo sa Francuskom prošle godine i koji je u to vrijeme bio u pregovorima sa Liverpulom oko transfera. Spominjala se cijena od 70 miliona, da bi "redsi" u posljednji mah odustali, a mjerkali su ga i Arsenal, Čelsi...

Iznenađenje ljeta jeste da je stigao u Betis, međutim očigledno su ga ubijedili u ambiciozan projekat koji se danas potvrđuje kroz još jedan zvučan "potpis".

Kako prenosi lokalni list "Estadio Deportivo", Betis je postigao dogovor sa Arkadijušom Milikom iz Napolija, koga su tražili još zimus, pa se u narednim danima očekuje i da će se klubovi složiti oko obeštećenja za napadača.

Milik ima 25 godina i do sada je u karijeri igrao za Gornjik, Bajer, Augzburg, Ajaks i Napoli - koji ga je u ljeto 2016. godine platio čak 35 miliona.

Poljak je nažalost brzo povrijedio ligamente kolena i nije mogao da ponovi partije iz dresa Ajaksa, sve do prošle sezone, kada je bio standardan kod Karla Anćelotija i postigao 20 golova na 47 nastupa. Ipak, ne želi da produži ugovor sa Napolitancima...

Betis želi da iskoristi tu situaciju i "upari" ga sa Fekirom, a ostaje da se vidi da li će uspjeti da sačuvaju i dvojicu najtalentovanijih igrača - Đovanija lo Selsa i Žuniora Firpa.

Argentinac pregovara sa Totenhemom, dok Španca želi Barselona, ali se Betis i dalje nada da će sve uspjeti da ih zadrži na okupu i da u narednoj sezoni pokuša nešto više.

U svakom slučaju biće miljenici neutralnih ljubitelja fudbala!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC