• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović i portparolka Napretka: "Lijepo pitanje"

Autor mondo.rs

"Ja jako volim Kruševac, a ovaj grad i navijači Napretka zaslužuju da njihov tim igra u Evropi", dodao je trener Novosađana koji nije omiljen u klubu u kom je bilježio lijepe rezultate.

 Nenad-Lalatovic-i-portparolka-Napredak-Valentina-Vasic Izvor: MN PRESS

Prije sedam mjeseci vidjeli smo veoma ružne scene na konferenciji za medije u Kruševcu nakon gostovanja Nenada Lalatovića sa Radničkim, kada je jedna osoba sa novinarskom akreditacijom uputila psovke u pravcu trenera Nišlija.

Prije toga se Lalatović "obračunavao" sa navijačima na tribinama, koji su vrijeđali njega i njegovu porodicu, a dodatno ga je isprovociralo pitanje portparolke...


Konferencija je dobila čudan tok, potom se danima u srpskoj javnosti govorilo o njoj uz saopštenja, dok je ovoga puta, kada je na stadion "Mladost" stigao u svojstvu trenera Vojvodine (0:2) - daleko mirnije i bez incidenata.

Nije zaboravio Lalatović uvrede navijača Napretka, o čemu je govorio u izjavi za TV Arena Sport, ali ni pitanje kojim je portparolka Valentina Vasić počela prethodni "press".

Ovoga puta je samo kazala da prokomentariše igru svog tima.

"Lijepo pitanje!", kazao je Nenad Lalatović i potom dao sud utakmice.

"Ovu pobjedu posvećujem svojoj ćerci. Kao što znate, na prošloj utakmici su me vrijeđali i ja to zaslužujem, ali moje dijete od devet godina ne zaslužuje. Pravde i Boga ima i ja lično ovu pobjedu posvećujem njoj. Bila je dobra utakmica i moram da pohvalim ekipu Napretka, jer se radi o dobrom timu i da je danas osvojio bod, to ne bi bilo nezasluženo. U prvom poluvremenu smo imali šanse koje nismo iskoristili, ali smo i u drugo poluvrijeme ušli jako dobro i postigli golove". 


Uz to, Lalatović je poželio Kruševljanima da igraju u Evropi.

"Ja jako volim Kruševac, a ovaj grad i navijači Napretka zaslužuju da njihov tim igra u Evropi, te Napretku još jednom čestitam na igri koju je večeras prikazao", zaključio je on.

Pogledajte čitav tok konferencije za medije.

Nenad Lalatović Napredak - Vojvodina 0:2
Izvor: YouTube/FK Vojvodina

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC