• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Nenad Lalatović je najbolji trener u Srbiji"

Autor mondo.rs

Pohvale na račun trenera Vojvodine stižu iz Surdulice.

 Nenad-Lalatovic-je-najbolji-trener-u-Srbiji-izjava-trener-Radnik-Slavisa-Bozicic-VIDEO Izvor: MN PRESS

Četiri pobjede u četiri utakmice, za zadovoljstvo navijača Vojvodine.

Fudbaleri novosadske "stare dame" upisali su u prvih mjesec dana novog šampionata Superlige više pobjeda nego za čitavo proljeće u istom takmičenju, pa se već sada može reći da poruke rukovodstva da "napadaju" Evropu nisu bile neutemeljene.

Vojvodina je poslije Mačve, Napretka i Rada - savladala i ekipuRadnika (4:0) u Surdulici, nakon čega je Nenad Lalatović još jednom ponovio da su za sve zaslužni igrači.

Takođe, mladi strateg na klupi Voše je istakao da je ekipa koja od početka nastupa u Superligi praktično ista kao i prethodnog proljeća, odnosno da su među starterima samo trojica novajlija, odnosno četiri pošto je meč protiv Surduličana počeo i Gemović zbog povrede Đuričina.

"Imali smo naš dan, jer kad na gostujućem terenu date tri gola iz prva tri šuta, onda dobijate na samopouzdanju i mnogo lakše igrate. Da nismo tako brzo dali golove, ko zna kakav bi tok utakmice bio, ali tako nešto morate da zaslužite i to mogu da urade samo ekipe koje imaju kvalitet poput nas. Ovo nam je četvrta uzastopna pobjeda i jako sam zadovoljan", kazao je Nenad Lalatović i dodao da je Radnik imao problema sa igračkim kadrom.

"U startnoj postavi smo imali osmoricu igrača iz prošle sezone, plus Drinčića, Bojića i Đurišića, koji je sa Dinamom iz Vranja ispao u drugu ligu. Ovo napominjem zato što želim da naglasim da su oni i prošle sezone imali kvalitet i dobro radili sa Krivokapićem, ali jednostavno su mnoge utakmice nezasluženo gubili i nisu imali sreće, koja im se sada vraća".

"Vratio sam im vjeru u sebe, a večeras smo drugo poluvrijeme odigrali rutinski".

Na drugoj strani trener Slaviša Božičić istakao je da nema šta da zamjeri svojim igračima, smatra da mu fale igrači u završnici napada poslije odlaska Igora Zlatanovića, a posebne pohvale imao je na račun kolege Nenada Lalatovića.

"Nije više perspektiva... On je jedan od najboljih, ne jedan od najboljih, za mene najbolji trener u zemlji. Specifičan momak koji to prenosi na svoju ekipu", rekao je Božičić.

Pogledajte golove i najbolje detalje sa te utakmice.

Radnik - Vojvodina
Izvor: YouTube/SuperLiga

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC