• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Dinamu jasni: Želimo pobjedu nad Rozenborgom!

Autori mondo.ba Autori Anadolija

''Modri'' su prošle sezone zaustavljeni u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Fudbaleri zagrebačkog Dinama uspješno su preskočili dvije prepreke u kvalifikacijama za Ligu šampiona, gruzijski Saburtalo i mađarski Ferencvaroš, uz samo jedan primljeni pogodak, a preostala je ona posljednja, u vidu Rozenborga.

Prvi meč između hrvatskog i norveškog šampiona igra se sutra na Maksimiru sa početkom u 21 čas.

Na konferenciji za novinare trenera Nenada Bjelice i kapitena Dinama Arijana Ademija uoči prve utakmice poručeno je kako Dinamo očekuje bolju igru na obje predstojeće utakmice

Trener Dinama Nenad Bjelica izjavio je kako su njegovi igrači spremni za utakmicu čiji početak iščekuju te kako sutra Dinamo ima veliku šansu nakon prošlogodišnjeg poraza i neulaska u šampiona, kada je u odlučujućoj rundi zaustavljen od ovosezonskog rivala Crvene zvezde u plej-ofu, švajcarske ekipe Jang Bojs.

''Ovo nam je velika šansa da pokažemo da smo godinu dana zreliji i godinu dana bolji i da zaslužujemo ulazak u Ligu šampiona", kazao je Bjelica.

Istakao je kako su pred njegovom ekipom dvije izuzetno zahtjevne utakmice te kako očekuje da će njegov tim biti na nivou spremnosti koji je pokazan na posljednjoj takmici odigranoj u Budimpešti protiv Ferencvaroša (0:4).

Dodao je kako su svi igrači na dispoziciji osim Andrića i Moharamija koji su u procesu povratka u trening sa ekipom, a naglasio je pojačanje u vidu Luke Ivanušeca koji se klubu pridružio juče i koji će konkurisati za dvije utakmice protiv Norvežana.

Bjelica smatra kako je Rosenborg iskusnija ekipa od Ferencvaroša, s obzirom na 11 nastupa u eliti, verziranija za ovakve utakmice, s vrhunskim napadačem i snažnim krilima.

''Očekujemo Dinamo koji je na Maksimiru odigrao brojne utakmice na evropskom nivou”, poručio je Bjelica.

Kapiten Dinama Arijan Ademi poručio je kako igrači idu na pobjedu da bi razveselili navijače Dinama i kako bi treneru Bjelici uljepšali rođendan (danas proslava 48. rođendan, prim.aut).

Istakao je kako su igrači Rozenborga čvrsti u duelu, te taktički snažni i neugodni protivnici.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC