• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Lice sa ožiljkom" u Fiorentini!

Autor mondo.rs

Sjajni francuski fudbaler Frank Riberi novi je fudbaler Fiorentine i saigrač Nikole "Blekija" Milenkovića, Dušana Vahovića i Alekse Terzića. "Gospodin Dribling" - na naslovnoj strani "Korijere delo Sport".

Poslije 12 godina igranja za minhenski Bajern i osvojenih čak devet titula prvaka Njemačke (po čemu je jedinstven), 36-godišnji Frank Riberi će ubuduće uvesaljavati navijače Fiorentine i ljubitelje fudbala na Apeninskom poluostrvu.

A uz njega će štošta imati da nauče nekadašnji fudbaleri Partizana Nikola Milenković i Dušan Vlahović, kao i treći Srbin u "Violi", nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Aleksa Terzić.


Riberi je potpisao dvogodišnji ugovor, a prema informacijama italijanskih medija dobijaće 4 miliona evra po sezoni.

Fiorentina je, nesumnjivo, dobila veliko pojačanje, a trener Vinćenco Montela igrača koji će mu riješiti jednu od deficitarnih pozicija u timu, kakav je krilni napadač. Sa Riberijem, Fiorentina bi svakako morala bolje u Seriji A od 16. mjesta na kojem je završila prethodnu sezonu.

Novo prvenstvo počinje ovog vikenda (utakmice će i ove godine prenositi TV Arena sport), a Fiorentina na startu dočekuje Napoli u subotu.

Nakon što je objavljen zvaničan prelazak Riberija u Fiorentinu, tifozi su mu priredili strastveni doček.

Riberi dolazak u Firencu
Izvor: YouTube/P0nz0 Footballs

"Baš sam srećan što sam ovdje, Luka Toni mi je pričao o Fiorentini i navijačima. Hajde da uradimo nešto veliko zajedno", izjavio je Riberi koji nije skidao osmijeh sa lica.

Dolazak Riberija u Fiorentinu dobio je veliki publicitet, pa je tako jedan od najtraženijih dnevnih listova "Korijere delo Sport" na naslovnoj strani dao njegovu fotografiju u dresu Fiorentine, uz naslov: "Gospodin Dribling".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC