• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović: Oni se ne plaše Voše, Zvezde i Partizana

Autor mondo.rs

Vojvodina spremna dočekuje gradski derbi Novog Sada i želi da ostane na vrhu tabele.

 Nenad-Lalatovic-o-Proleteru-Ne-plase-se-Zvezde-Partizana-i-Vojvodine Izvor: Mondo/Stefan Stojanović
Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

U šestom kolu Super lige Srbije, poslije četiri pobjede i remija, fudbaleri Vojvodine u subotu igraju meč protiv ekipe Proletera na "Karađorđu".

Nakon osvajanja boda u prošlom kolu protiv TSC-a i sjajne atmosfere na stadionu, na kojem se okupilo oko 7.000 gledalaca, Voša je zadržala prvo mjesto na tabeli, a trijumfom nad gradskim rivalom želi da i dalje ostane na toj poziciji.

Međutim, prema riječima šefa stručnog štaba crveno-bijelih Nenada Lalatovića, taj cilj neće biti lako ostvariv.

"Očekuje nas još jedan derbi, ovoga puta gradski. U Proleteru sam proveo dvije prelijepe godine i vode ga veoma organizovani ljudi, koji vole svoj klub. U njemu su igrači koji nemaju nikakav kompleks i ne plaše se ni Vojvodine, ni Crvene zvezde, ni Partizana. To su momci sa karakterom, koji imaju kvalitet i igraju tvrdo i organizovano. Prošle sezone, Proleter je znao da iznenadi Vojvodinu, pa je pobjedom nad njom čak mogao da je gurne u plej-aut. Jednostavno, oni nemaju respekta ni prema kome, ali isto tako, nemamo ga ni mi", kaže Lalatović.

Temperamentni trener istakao je da crveno-bijeli u dobrom raspoloženju dočekuju ovaj meč, u kojem žele da pobjedom obraduju navijače.

"Jedini cilj su nam tri boda i da pobijedimo. Juče smo trenirali na 'Karađorđu', a danas će ovdje trenirati igrači Proletera, koji su upoznati sa terenom i neće imati nikakav strah od ovog stadiona. U prošlom kolu, na 'Karađorđu' smo igrali neriješeno 2:2 i sa tim remijem takođe mogu biti zadovoljan, iako ne baš toliko sa igrom, osim u prvih 15 i posljednjih 20 minuta. Ipak, ako sa 0:2 dođete na 2:2 i pritom promašite još tri stopostotne prilike za pobjedu, to samo pokazuje da moji igrači imaju karakter i da su sa pravom tu gdje jesu".

"Zato sutra očekujem dobru utakmicu i pobjedu moje ekipe, koja nije uzdrmana zbog remija u prošlom kolu, već naprotiv, još više je dobila na samopouzdanju. Atmosfera je dobra i neću moći da računam jedino na Nikolića, koji je tek došao i još uvek nije maksimalno fizički spreman. Matić nije trenirao dva-tri dana, ali se vratio u trening i konkurisaće za sastav, koji će biti najjači mogući", istakao je Lalatović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC