• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdan Terzić obećao: Nikad više ona Zvezda!

Autor mondo.rs

Dok su igrači žurili na proslavu, direktor je dao obećanje zvezdašima.

 Zvezdan Terzić obećao: Nikad više ona Zvezda! Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Žurili su fudbaleri Crvene zvezde posle revanša sa Jang bojsem na slavlje sa navijačima, pa su osim obaveznih izjava pred TV kamerama ovaj put preskočili miks-zonu.

"Napišite samo: 'Ponovo Liga šampiona' i sve je jasno", kroz osmeh je dobacio odlično raspoloženi Miloš Degenek dok je ulazio u borbeno vozilo u kom su fudbaleri predvodili čelo kolone armije svojih navijača.


Zbog euforije u kojoj su bili nema im se šta zameriti, vremena za izjave i intervjue biće dovoljno do 17. septembra kada počinje grupna faza, a posebno posle žreba koji je u četvrtak od 18 časova.

Generalni direktor Zvezdan Terzić, ipak, nije mogao da izbegne novinare po dolasku pred svlačionicu da čestita ekipi na ponovljenom uspehu iz prošle sezone.


Blistao je Terzić od sreće posle drugog uzastopnog plasmana u Ligu šampiona, a treće zaredom obezbeđene jeseni na međunarodnoj sceni.

"Večeras smo ispisali istoriju Crvene zvezde. Zvezda više nikada neće biti ono što je bila pre pet ili deset godina. Nikada neće biti u tako teškoj situaciji. Toliko od mene u ovom trenutku, ima vremena za priču", poručio je Terzić.


Ovim svojevrsnim het-trikom Zvezda je već uveliko nadmašila sva očekivanja iz nekog ranijeg perioda, a na Terziću i ostatku klupskog rukovodstva je da obezbede uslove za nastavak fenomenalnih rezultata iz poslednje tri sezone.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC