• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ikardi prešao u PSŽ, šta će biti s Nejmarom!?

Autor mondo.rs

Kakav finiš prelaznog roka nas očekuje do kraja dana...

Veliko iznenađenje!

Danima je Inter pokušavao da nagovori Maura Ikardija da ode u Monako, koji je nudio 65 miliona evra, ali je Argentinac odbijao manje ambiciozan klub i najavljivao žalbu...

Ipak, na kraju je otišao iz Intera, ali u Pari sen Žermen, koji se u ovom prelaznom roku čak nije spominjao kao potencijalna destinacija za Ikardija, međutim izgleda da je šampion Francuske odlučio da ga angažuje usled problema u napadu i povreda Kavanija, Mbapea i nezadovoljstva Nejmara.

Njegova supruga i menadžer Vanda Nara dogovorila se sa Interom da produži ugovor sa Interom i da ode na pozajmicu u PSŽ - u koji će biti uključena opcija o otkupu.

Za sada nema informacija koliko će Pari sen Žermen morati da plati Ikardija ukoliko zadovolji u prvoj godini na "Parku prinčeva", ali trebalo bi da je to cena koja se kreće oko 70 miliona evra, kolika je tržišna vrednost odličnog i problematičnog Argentinca.

Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED


Ono što sve zanima jeste i da li će ovaj transfer pokrenuti "domino efekat" i šta će se desiti sa Nejmarom do kraja prelaznog roka - danas u ponoć!



Upravo je trener Tomas Tuhel insistirao na tome da Nejmara neće pustiti dok god ne bude dobio dostojnu zamenu u napadu za njega, a čini se da bi Parižani sada mogli i da popuste u pregovorima sa Real Madridom i Barselonom koji "obleću" oko Brazilca.


Navodno, Nejmar je želeo samo Barsu, ali klub nije imao novac na kom su insistirali u PSŽ-u, međutim i dalje je moguće da dođe do pozajmice uz otkup na sledeće leto.

Uzbudljivo popodne je pred nama!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC