• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Za prekid dominacije 'vječitih' u Srbiji"

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Trener Vojvodine Nenad Lalatović priznao u Banjaluci da će učiniti sve da trofeji u Superligi Srbije napuste Beograd, odnosno da se prekine dominacija Crvene zvezde i Partizana.

 Nenad Lalatović: Za prekid dominacije 'vječitih' u Srbiji Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Lalatović je s Novosađanima stigao na prijateljski i humanitarni meč sa Borcem u Banjaluci, gdje je priznao novinarima da bi volio da Vojvodina prekine dominaciju beogradskih "vječitih rivala".

"Ako ne sad, onda u budućnosti jer je potrebno da trofej iziđe iz Beograda.Zvezda i Partizan su klubovi sa najvećim budžetima, mogu da priušte sebi kvalitetne igrače. Vojvodina s druge strane nije u situaciji da plaća ogromna obeštećenja već su u pitanju igrači koji su na tržištu bez kluba. U ovom trenutku je teško da možemo da im pariramo, ali nadam se da ćemo u budućnosti odnijeti trofej iz Beograda", rekao je Lalatović.

Strateg novosadskih "lala", koji su poslije sedam odigranih mečeva na drugom mjestu Superlige Srbije, istakao je da su ambicije Voše plasman u međunarodna takmičenja u naredne tri sezone.

"Plan je da za tri godine iziđemo u Evropu i siguran sam da ćemo u tome uspjeti. To je moj cilj kao trenera, kao što je bio i dok sam vodio Radnički iz Niša. Taj sam cilj samom sebi postavio i siguran sam da ćemo u tome uspjeti".

Vojvodina je ove sezone izgubila jedino od Crvene zvezde (1:2).

"Bila je to lijepa i kvalitetna utakmica i nismo zaslužili da izgubimo. Apsolutno sam siguran u to jer je Zvezda iz dva šuta dala dva gola. Drugi je bio evrogol. Jako sam bio ponosan na svoje igrače kako su odigrali. Sad mi je najbitniji duel u Nišu jer igramo u klubu gdje sam proveo prelijepih godinu dana i za to vrijeme upisao samo dva poraza. I to oba od Crvene zvezde. Sad neko može nešto da pomisli, ali to je tako iako sam u karijeri pobjeđivao Zvezdu. Bitna mi je utakmica protiv Radničkog i da se u Novi Sad vratim kao pobjednik".

Na kraju je poželio Zvezdi, ali i Partizanu, da dočekaju proljeće u Evropi.

"Jako je bitno za srpski fudbal što je Zvezda ušla u Ligu šampiona. Čestitao sam Zvezdi, baš kao i Partizanu na izborenoj grupnoj fazi Lige Evrope. Po meni, veliki uspjeh bi bio da Zvezda prezimi u Evropi, da li u Ligi šampiona ili Ligi Evrope. Realnije je ovo drugo i to bi bio veliki uspjeh za srpski fudbal. To apsolutno želim i Partizanu", naglasio je Lalatović.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Asparagus

SMEšaN ČOVEK.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC