• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Višestruki povratnik" Lalatović opet pred kaznom?

Autor mondo.rs

Trener Vojvodine Nenad Lalatović mogao bi ponovo da bude kažnjen zbog isključenja i postupaka u meču protiv niškog Radničkog.

 Nenad-Lalatovic-iskljucen-na-utakmici-Radnicki-Nis-Vojvodina Izvor: MONDO/Arena Sport

Disciplinska komisija FSS danas će da razmatra "slučaj Lalatović".

Vrlo je moguće da će problematični i temperamentni trener, koji ima "debeo dosije", ponovo biti kažnjen zbog svega što je radio u meču protiv niškog Radničkog. Ali, isto tako, Lalatović bi mogao i da kaže šta je mislio pod onim: "Ovoga mi krsta, sve ću da kažem o namještenim utakmicama". Kao pravi hrišćanin i vjernik, trebalo bi to da učini zbog svoje duše, ali i srpskog fudbala.

Jer, ako bude (ponovo) kažnjen, a sva je prilika da hoće, vrlo je vjerovatno da će se sve završiti na tome.

Lalatović je do sada više puta kažnjavan, najviše novčano.

Još u septembru 2014. godine dobio je svoju prvu "recku" zbog svađe sa navijačima u meču između Napretka i Crvene zvezde (200.000 dinara) i tri utakmice uslovno.

U novembru 2015. godine ponovo je novčano kažnjen - 200.000 dinara zbog incidenata na meču protiv Radničkog. Tada je, kao trener Napretka, dobio i tromjesečnu suspenziju, koja je na kraju ukinuta poslije žalbe njegovog novog kluba - Vojvodine.

Novih 200.000 dinara Lalatović je morao da plati zbog svog jezika i uvrede na račun nekadašnjeg trenera Spartaka Andreja Černišova, kojeg je nazvao "pijani Rus".

Najveću kaznu, Lalatović je morao da plati u septembru 2016. gdine - 300.000 dinara, zbog komentara suđenja na utakmici Vojvodina - Rad. Tada je temperamentni trener osuo paljbu po sudiji Bojanu Nikoliću, optužujući ga da je loš po srpski fudbal (gdje on sudi - tu nema golova, zbog takvih se igra 'penzionerski' fudbal...).

Još se nije osušilo mastilo sa te kazne, a Lalatović je "zaradio" novu. Mjesec dana potom ponovo se sukobio sa sudijom Bojanom Nikolićem, u meču Javora i Vojvodine. Disciplinski organi FSS su zbog toga kaznili Lalatovića sa četiri meča suspenzije.

Nije kraj...

Lalatović je u decembru 2016. godine otišao iz Vojvodine u Čukarički, a njegov novi klub tada se žalio na suspenziju od 4 meča zabrane vođenja ekipe, koja je preinačena u novčanu kaznu od 200.000 dinara. I kao trener Čukaričkog je kažnjavan - zbog nesportskog ponašanja u Ivanjici protiv Javora kažnjen je sa 100.000 dinara i jednom utakmicom zabranom vođenja ekipe.

I dolazimo do posljednje u nizu kazni. Zbog ponašanja u Kruševcu, eksplozije nezadovoljstva zbog uvreda sa tribina, ona čuvena konferencija za novinare u Kruševcu, "čika Mišo"... kažnjen je sa 100.000 dinara i jednomjesečnom suspenzijom.

...
Izvor: MONDO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC