• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real ne želi da Luka Modrić igra za Hrvatsku

Autor mondo.rs

Madriđani sugerisali igraču koji izlazi iz povrede da bi trebalo da propusti mečeve kvalifikacija za EURO u oktobru, ali teško da će se to i dogoditi

Luka Modrić je van terena zbog povrede mišića na meču Hrvatske protiv Azerbejdžana 9. septembra. Real Madrid nije mogao da računa na pouzdanog fudbalera gotovo punih mesec dana, a on se uspešno oporavlja i uskoro bi trebalo da se priključi timu.

Samo je pitanje kojem prvo - Realu ili reprezentaciji Hrvatske u nastavku kvalifikacija?

Madriđani su Modriću sugerisali da bi bilo dobro da preskoči reprezentativnu akciju protiv Mađarske i Velsa u oktobru, kako rovit ne bi rizikovao težu povredu, ali je veliko pitanje da li će se kapiten Hrvatske oglušiti na tu preporuku.

Najbolji fudbaler sveta 2018. godine odlučio je da ukoliko se oporavi od povrede na vreme, bude u timu Zlatka Dalića za predstojeće važne duele, preneo je "Jutarnji list".

Modrić, navodno, nema ni najmanje nedoumice da se odazove nacionalnom timu u predstojećoj akciji u kvalifikacijama za EURO, budući da je od 2006. kada je debitovao za "vatrene" propustio samo nekoliko prijateljskih mečeva.

Očekuje se, koliko se god to Realu, za koji nije od 1. septembra, ne dopadalo, da se Modrić pojavi na pripremama nacionalnog tima 7. oktobra u Splitu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC