• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Viljarealov napad nezasit - "petardom" po Betisu!

Autor mondo.rs

"Žuta podmornica" postigla najviše golova u dosadašnjem toku Primere i sva je prilika da će tako ostati i kada 7. kolo bude bilo kompletirano.

Kakva noć na "La Seramiki"! Viljareal je vodio na poluvremenu, u jednom trenutku pomalo i strepio, a na kraju su ispratili Betis nazad u Andaluziju sa pet golova u mreži - 5:1.

Meč koji je otvorio 7. kolo Primere obećavao je i prije početka utakmice, ali teško da je ko očekivao baš ovakav razvoj događaja. Ekipa Havijera Kaljehe je željela da potvrdi solidnu formu, a na kraju se ispostavilo da su dobili "rapsodiju".

I ništa u prvih pola sata nije ukazivalo na meč pun golova. Nije bilo rasplamsale igre ni na jednoj strani, ni prilike se nisu ređale, ali je jednu dovoljno dobru dočekao Karl Toko Ekambi u 39. minutu za vođstvo domaćih.

Tim rezultatom se otišlo na odmor, da bi Emerson već u trećem minutu nastavka poravnao na 1:1. Kao da se "Žuta podmornica" malo opustila na startu, ali vrlo brzo su otresli bilo kakvu nesigurnost.

Pomogao je jedanaesterac dosuđen poslije konsultovanja VAR-a, a Santi Kazorla je kao po običaju bio precizan.

Moglo je lakše da se diše i domaći su zaista prodisali. Ekambi je postigao drugi gol na meču i drugi u sezoni, da bi u samom finišu Betis doživio poniženje.

Đerar Moreno je upisao svoj šesti gol u prvenstvu pogotkom u nadoknadi, da bi par minuta kasnije tik pred posljednji zvižduk konačnih 5:1 postavio Samuel Čukvueze.

Betis je tako upisao i drugi poraz ove sezone, a i ovoga puta su, kao i tada protiv Barselone, primili pet golova. Viljareal je upisao treći trijumf i sa 18 golova su ubjedljivo najefikasniji tim Primere.

Uprkos tome što imaju i utakmicu više u odnosu na ostale, izvjesno je da će i ostati tim sa najviše postignutih golova u ligi i kada se vikend završi.

Rezultati 7. kola Primere:

petak:

Viljareal - Betis 5:1 (1:0)
/Ekambi 39, 76, Kazorla 68 pen, Moreno 90+2, Čukvueze 90+4 - Emerson 48/

subota:

Atletik Bilbao - Valensija 13.00
Hetafe - Barselona 16.00
Granada - Leganes 18.30
Atletiko Madrid - Real Madrid 21.00

nedjelja:

Espanjol - Valjadolid 12.00
Eibar - Selta 14.00
Alaves - Majorka 16.00
Levante - Osasuna 18.30
Sevilja - Real Sosijedad 21.00

TABELA: Real M. 14, Sosijedad 13, Atl. Madrid 13, Atl. Bilbao 12, Viljareal (+1) 11, Granada 11, Barselona 10, Sevilja 10, Betis (+1) 8, Hetafe 7, Levante 7, Osasuna, 7, Valensija 6, Valjadolid 6, Selta 6, Eibar 5, Alaves 5, Espanjol 5, Majorka 4, Leganes 2.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC