• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Emre Džan: Nisam srećan u Juventusu, ali...

Autori mondo.ba Autori Anadolija

U prijateljskoj utakmici s Argentinom, koja je sinoć završena rezultatom 2:2 u Dortmundu, Džan je na terenu proveo svih 90 minuta, zbog čega je zahvalan selektoru Njemačke.

Njemački reprezentativac Emre Džan igra jako malo ove sezone za Juventus zbog čega, kako kaže, nije srećan, ali i da vjeruje da će dobiti novu priliku. Za razliku od statusa u Juventusu u njemačkoj reprezentaciji situacije je drugačija, jer selektor Joakim Lev i dalje vjeruje Džanu.

U prijateljskoj utakmici s Argentinom, koja je sinoć završena rezultatom 2:2 u Dortmundu, Džan je na terenu proveo svih 90 minuta, zbog čega je zahvalan selektoru.

"Trenutno nisam sretan u Juventusu. Ne igram puno. Prošle sezone sam igrao puno za Juventus, posebno u važnim utakmicama, a i dobro sam igrao. Nisam dobijao previše šansi ove sezone, ali mislim da ću kada se vratim u klub ponovo igrati. Definitivno sam zahvalan Joakimu Levu, jer nisam mnogo igrao, ali me on i dalje zove u reprezentaciju. To je razlog što sam sretan, jer sam igrao", kazao je Džan nakon sinoćnjeg duela s Argentincima.

Sjajno 25-godišnji vezni fudbaler od dolaska Mauricija Sarija na klupu Juventusa pao je u drugi plan. Za Ligu šampiona nije čak ni prijavljen, a u Seriji A je odigrao tek 78 minuta u tri utakmice.

Džan je u "staru damu" došao 2018. godine kao slobodan igrač iz Liverpula. Prethodno je igrao za Bajern Minhen i Bajer Leverkuzen.

U dresu reprezentacije Njemačke odigrao je 23 utakmice i postigao jedan gol.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC