• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FS BiH: Besplatno na "zmajiće" protiv Njemačke!

Autori mondo.ba Autori Anadolija

U mladoj fudbalskoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine nadaju se da i protiv favorizovane Njemačke (subota, 18) mogu nastaviti sa pozitivnim rezultatima u okviru kvalifikacija za EURO 2021

Ulaz na tribine za utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2021. godine između mladih reprezentacija Bosne i Hercegovine i Njemačkae, koja se igra 15. oktobra na stadionu "Bilino polje" u Zenici biće slobodan, saopšteno je danas iz Fudbalskog saveza BiH.

"Pripreme protiču u najboljem redu i atmosfera u ekipi je odlična. Njemačka je veoma jaka ekipa i očekuje nas teška utakmica. S druge strane, mi znamo da možemo sa svima da se nosimo i ne predajemo se unaprijed. Vidjećemo šta će se desiti, a sportski je da se nadamo pozitivnom ishodu i daćemo sve od sebe da ga i ostvarimo'', rekao je Zinedin Mustedanagić, mladi reprezentativac BiH.

Njegov saigrač iz nacionalnog tima Vladan Danilović očekuje podršku sa tribina u duelu sa izuzetno jakim protivnikom.

"U timu vlada dobra atmosfera kao i uvijek na okupljanjima U-21 reprezentacije BiH. Ne štedimo se na treninzima jer želimo da se maksimalno pripremamo za Njemačku. Želimo da nastavimo sa dobrim rezultatima. To sigurno neće biti lako jer je Njemačka možda i najbolja reprezentacija u ovom uzrastu, ali i mi se nešto pitamo. Dokazali smo već da možemo da igramo sa najjačim i imamo razlog za optimizam pred ovaj meč. Nadam se da ćemo imati podršku i od navijača. Uz njih je lakše doći do pozitivnog rezultata", smatra Danilović.

U prva dva kola kvalifikacija BiH je deklasirala Moldaviju u Sarajevu, rezultatom 4:0, te je u Luvenu remizirala sa Belgijom, u meču odigranom bez postignutih golova.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC