• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO u Italiji: Baloteli se "naoštrio" za Vošu

Autor mondo.rs

Sjajni napadač nije na spisku Roberta Manćinija, ali radi na tome da ponovo zadobije njegovo poverenje. Vojvodina će pokušati u tome da ga spreči.

/od reportera MONDA sa gostovanja Vojvodine u Breši/

Kontroverzni napadač Mario Baloteli (29) vratio se ovog leta u Italiju kako bi spasao svoju karijeru.

Ona je već neko vreme u silaznoj putanji, neki će reći još od dana u Mančester sitiju, a novi početak za njega trebalo bi da predstavlja ugovor u Breši, povratniku u Seriju A. Ipak, bilo je potrebno da ga sačekaju neko vreme zbog suspenzije, tako da je tek krajem septembra debitovao za novi klub.

Odigrao je po 90 minuta u porazima od Juventusa i Napolija, a timu sa juga zemlje dao je i gol i najavio da niko ne sme da ga otpisuje...

S druge strane i dalje se vidi da je "zarđao" zbog malog broja utakmica, ne treba zaboraviti ni sa je "parti manijak" i da tokom leta nije imao profesionalnih obaveza, pa će tek u kasnim jesenjim mesecima možda zaličiti na onog igrača koga Breša veruje da je angažovala u pokušaju da pomognu jedni drugima.

Breša čini sve kako bi ga što pre "dobila nazad", tako da su u okviru FIFA pauze zbog obaveza reprezentacija zakazali i dve provere.

U prvoj, protiv niželigaša Banjolesea, igrači Breše pobedili su čak 11:0, a het-trik upisao je upravo Mario Baloteli i to za manje od pola sata provedenih na terenu, najavivši da mu je motivacija i u prijateljskim utakmicama viša nego u prethodnom periodu kada je igrao u Francuskoj.

Može se reći da Banjolese nije baš dorastao članu Serije A, pa će prava provera uslediti protiv Vojvodine.

Ekipa trenera Nenada Lalatovića stiže u Italiju čarter letom ovog petka (16.50) i u subotu će sa Brešom odigrati prijateljsku utakmicu na malom stadionu "Orzinuovi", gde će i jedan i drugi tim imati uvid kako su njihovi igrači radili tokom mini-pauze u prvenstvu.

Izvor: MN PRESS

Lalatović je posle pobede nad Spartakom (2:0) dao igračima slobodno, pa "pojačao" treninge, a s obzirom na to da su neki od njih dobili reprezentativne pozive - drugi će imati šansu da se dokažu.

Tako je Vojvodina u Brešu otputovala bez Emila Rockova, Ranka Veselinovića, Mladena Devetka, Mirka Topića, Dejana Zukića, odnosno Vinsenta Ezea koji nema vizu i Željka Filipovića koji je ostao u Novom Sadu zbog manje povrede. Većina pomenutih igrača imala je lepu minutažu ove jeseni, pa ostatak igračkog kadra ima lepu priliku da pokaže Nenadu Lalatoviću da i na njih može da računa.

Videćemo da li će uslediti borba upravo sa Marijom Balotelijem, odnosno da li će mu trener Euđinio Korini dati "zeleno svetlo" i za ovaj meč, ali bi i igrači Vojvodine voleli da član Serije A izađe u najjačem sastavu.

Inače, Korini je veoma dobar prijatelj sportskog direktora Vojvodine Nikole Lazetića s kojim je zajedno igrao u Kjevu i Torinu, pa je na osnovu njihove ideje i došlo do dogovora o odigravanju prijateljske utakmice.

MONDO putuje sa ekspedicijom Vojvodine u Brešu, tako da ostanite uz naš portal jer vas očekuje dosta zanimljivog sadržaja.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC