• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Breša kao putokaz za Vojvodinu!

Autor mondo.rs

Lalatović će posle meča sa Brešom moći jasno da vidi da li njegova ekipa ima kapacitete da održi ritam koji je uspostavila u dosadašnjem delu sezone, a pred njima je još 26 prvenstvenih kola i videćemo koliko kup mečeva.

 Bresa-Vojvodina-prijateljska-utakmica Izvor: MONDO/M. Vujičić

/Od reportera MONDA Milutina Vujičića sa gostovanja Vojvodine u Breši/

Ekspedicijafudbalskog kluba Vojvodina sletela je na aerodrom u Breši ovog petka nešto posle 19 časova, a dan kasnije (15.00) očekuje ih prijateljska utakmica sa istoimenim klubom, učesnikom Serije A, koja će mnogo toga reći Nenadu Lalatoviću.

Nije to samo prijateljski meč nego i trenutak istine za realne domete ekipe Vojvodine, koja u domaćem prvenstvu "gura" odlično, ali joj je cilj izlazak na evropsku scenu...

Upravo će duel sa novim učesnikom Serije A, koji svakako ima kvalitet i ambicije da se u italijanskom fudbalu ponovo uspostavi kao nešto bitnija figura, otkriti Lalatoviću da li aktuelni igrački kadar ima kapacitet za ono što je i sam zacrtao.

NENAD LALATOVIĆ

"Lepo je to što se Vojvodina budi i što igra jednu ovako veliku evropsku utakmicu, protiv tima koji u svom sastavu ima jednog Balotelija. To je samo pokazatelj da je i Vojvodina jedan veliki klub, u kojem sve funkcioniše besprekorno. Ovaj meč će značiti mnogo za moje igrače, koji će imati priliku da vide gde su u odnosu na jedan tim iz Serije A, pogotovo što nas u nastavku našeg prvenstva očekuje jako teška utakmica protiv Čukaričkog", istakao je trener Novosađana.

Talentovani strateg Novosađana, kao i sam klub, više puta su isticali da je jedno od četiri mesta u Superligi neophodnost "stare dame", međutim izazovi sa timovima koji imaju veliku vrednost na tržištu (Breša je procenjena na više od 100 miliona evra), mogli bi da budu jasan pokazatelj da li trenutni roster Vojvodine može da izdrži tempo koji je pred njima.

Istina, Vojvodina nije krenula u najjačem timu u Brešu, što samo po sebi nije ružna vest jer su petorica igrača dobila pozive iz reprezentacija, dok su dvojica bila sprečena da pođu na put.

Jedan od njih je Vinsent Eze koji nema vizu za EU, dok je povređen Željko Filipović.

To znači da će Nenad Lalatović za sutrašnji meč koji se neće igrati na stadionu Breše, čuvenom "Mario Rigamontiju", nego na malom terenu"Orzinuovi", kapaciteta tek oko 1.500 mesta, imati na raspolaganju sledećih 17 igrača.

GOLMANI: Nikola Simić i Nemanja Toroman.

ODBRANA: Milan Lazarević, Aranđel Stojković, Đorđe Đurić, Siniša Saničanin, Nikola Petković i Nemanja Vučić.

SREDINA: Nikola Drinčić, Marko Đurisić, Ognjen Đuričin, Miodrag Gemović, Petar Bojić i Mihajlo Nešković.

NAPAD: Jovan Kokir, Bojan Matić i Nemanja Nikolić.

Meč počinje u 15 časova, a MONDO će izveštavati sa te utakmice.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC