• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prva liga RS: Krupa gazi, iznenađenje u Brčkom

Autor mondo.ba

Siguran trijumf vodeće ekipe Prve lige Republike Srpske, koja je nakon 10. kola povećala prednost na čelu tabele.

Fudbaleri Krupe zabilježili su novu, osmu pobjedu u Prvoj ligi Republike Srpske i s obzirom da je Rudar Prijedor napravio veliki kiks u 10. kolu, povećali prednost na čelu tabele na pet bodova.

Lider prvenstva Srpske slavio je u Banjaluci protiv Željezničara 3:1, a sve je bilo riješeno u prvih 45 minuta, kada su gosti postigli sva tri svoja gola.

Već u šestom minutu, mrežu domaćih zatresao je Jovo Lukić, da bi na isteku pola sata igre na 2:0 povisio Marko Golubović. Nikola Mandić pred sami odlazak na odmor postigao je i treći gol i već tada bilo je jasno da će bodovi otići u Krupu na Vrbasu.

Sve što su domaći uspjeli da urade u nastavku je počasni pogodak, koji je postigao Igor Kuzmanović iz penala 10 minuta prije kraja meča.

Prijedorčani su u ovom kolu gostovali posljednjeplasiranom Jedinstvu, a Brčaci su odoljeli i u duelu sa favorizovanim protivnikom odigrali meč bez golova, 0:0.

Mreže se nisu tresle ni u duelu Slavije i Podrinja, iako su gosti iz Janje posljednjih petnaestak minuta odigrali sa igračem manje, zbog isključenja Jovana Zarića.

Jedini domaći trijumf u ofom kolu upisali su fudbaleri Kozare protiv Alfa Modriče. Poslije 0:0 u prvom poluvremenu, gledaoci su u nastavku vidjeli tri gola.

Draško Lolić u 60. minutu doveo je domaćina u vođstvo, da bi Joco Stokić sa "bijele tačke" desetak minuta prije kraja susreta donio gostima iz Modriče egal. Prethodno je u svom šesnaestercu rukom igrao Amir Kukavica.

Ipak, da bodovi ostanu u Gradišci, tri minuta kasnije pobrinuo se iskusni Boris Raspudić, pa su Modričani i nakon desetog kola bez bodova u gostima.

PRVA LIGA RS - 10. KOLO:

Kozara - Alfa Modriča 2:1 (0:0)
/Lolić 60, Raspudić 84 - Stokić 81 pen/

Slavija - Podrinje 0:0

Jedinstvo - Rudar Prijedor 0:0

Željezničar - Krupa 1:3 (0:3)
/Kuzmanović 80 - Lukić 6, Golubović 30, Mandić 45/

Slobodna ekipa: Tekstilac

TABELA: Krupa 25, Rudar Prijedor 20, Kozara 14, Alfa Modriča 10, Slavija 10, Podrinje 9, Željezničar 8, Tekstilac (-1) 8, Jedinstvo 7.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MILOS

KRUPA RUTINSKI DO NOVI BODOVA CINI SE DA KRUPLJANI NEMAJU KONKURENCIJE U BORBI ZA POVRATAK U ELITU LIGE BH POSTO JE RUDAR NEOCEKIVANO KIKSO DVA BODA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC