• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesi o doživotnom ugovoru: Ne želim da ostanem u Barsi ako nisam srećan

Autor mondo.rs

"Želim da se takmičim, da nastavim da se borim za svoje ciljeve, ne želim da budem ovde samo zbog ugovora. Zato mi se ne dopada ta ideja", nadovezao se, ali onda istakao:

Kada mu bude istekao poslednji ugovor koji je u novembru 2017. produžio sa Barselonom, a prema kom zarađuje 50 miliona evra godišnje, najbolje plaćeni fudbaler sveta Lionel Mesi imaće 34 godine.

Želja predsednika kluba Đozepa Marije Bertomeua je da Argentinac potpiše doživotni ugovor sa jedinim klubom za koji je nastupao i da tako ostane i kada odluči da završi neponovljivu karijeru, ali izgleda da najbolji strelac u istoriji "Blaugrane" ima drugačije planove.

Ili, bar, želi prvo da se uveri da je ostanak na "Kamp nou" stadionu do poslednje utakmice odluka zbog koje se neće kajati.

"U jednom trenutku postojali su razgovori o doživotnom ugovoru, kao što je bio slučaj i sa Andresom Inijestom. Ono što sam rekao je da ne želim ugovor koji će me vezati. Ne želim da budem ovde ako nisam srećan", rekao je Mesi u razgovoru za "Perros de la Calle" emisiju radio stanice "Metro".

"Želim da se takmičim, da nastavim da se borim za svoje ciljeve, ne želim da budem ovde samo zbog ugovora. Zato mi se ne dopada ta ideja", nadovezao se, ali onda istakao:

"Ali, u Barseloni bih ostao ceo svoj život", podsetio je da ne želi i da nikada nije želeo da ode.

Prema ugovoru koji ističe u junu 2021, Barselona godišnje na platu svoje "desetke" izdvaja preko 70 miliona evra. Mesi je u karijeri postigao 604 gola uz 244 asistencije na 629 utakmice za plavo-crvene.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC