• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skaut Juventusa gledao Strahinju Pavlovića: Zadovoljan otišao u Torino

Autor mondo.rs

Partizan nije oduševio samo navijače u četvrtak uveče protiv Mančester junajteda, već i brojne skaute evropskih klubova.

 Skaut Juventusa gledao Strahinju Pavlovića: Zadovoljan otišao u Torino Izvor: MN PRESS

Brojni fudbalski menadžeri i skauti najvećih evropskih klubova bili su prošle noći u Humskoj i gledali duel Partizana i Mančester junajteda u 3. kolu Lige Evrope (0:1).

Pre svega, na njihovom skeneru bili su mladi i perspektivni fudbaleri "parnog valjka", od kojih je jedan već dugo na ceni i meti zapadnoevropskih klubova.

Možda će vas zanimati


Reč je o Strahinji Pavloviću!

U loži stadiona u Humskoj sedeo je skaut Juventusa i njegovo interesovanje bilo je vezano upravo za mladog štopera crno-belih, čiji transfer u Lacio prošlog leta, iako je praktično bio završen, nije realizovan.

Tada je navodno zapelo na lekarskom pregledu u Rimu, kada je ustanovljeno da Strahinja ima srčani problem. Svi dalji pregledi, i u Srbiji, ali i kod najboljih doktora u Evropi, utvrdili su da Pavlović nema zdravstvenih prepreka da se bavi fudbalom.


Možda će upravo zbog toga Lacio ostati bez jednog od najtalentovanijih odbrambenih igrača na svetu, a da nevolja bude još veća, prema reakciji i impresijama skauta "Stare dame", ne bi čudilo da u narednom prelaznom roku Pavlović postane član Juventusa.

Čini se da je upravo operativac torinskog kluba najzadovoljniji viđenim na utakmici napustio stadion, iako su na tribinama u Humskoj bile njegove kolege iz drugih evropskih klubova, koje su se takođe zanimale za 18-godišnjeg defanzivca Partizana. Ali, prednost se u ovakvim situacijama daje Juventusu, koji je, bez dileme, uvek spreman da ulaže u budućnost kluba ne štedeći pritom novac.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC