• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Crvena-zvezda-Totenhem-UZIVO-prenos-Arena-Sport-i-RTS-livestream
 Crvena-zvezda-Totenhem-UZIVO-prenos-Arena-Sport-i-RTS-livestream

Marakana i tri šanse nisu bile dovoljne Zvezdi: Totenhem je bio surov!

VIŠE SA

VIŠE SA

Kad god bi Crvena zvezda promašila šansu, na drugoj strani je Totenhem to surovo kažnjavao. Ovoga puta četiri gola u mreži Borjana, a loša vest je i što su crveno-beli meč završili sa devetoricom zbog povreda Pavkova i Boaćija.

Pre tačno godinu dana "Marakana" je "progutala" Liverpul, ali istorija se nije ponovila protiv još jednog aktuelnog vicešampiona Evrope - Totenhema.

Počelo je baš kao i 6. novembra 2018. godine, šansom za Milana Pavkova, samo sada napadač iz Begeča nije smestio loptu u mrežu, šutirao je pravo u Gazanigu, a ubrzo je preko Đovanija lo Selsa stigla prva od četiri kazne za neopreznu igru crveno-belih.

Imala je Zvezda pri vođstvu Spursa od 1:0 pogođenu stativu i prečku, pa kontru "tri na dva" koju je pokvario Pavkov, a onda je Son u četiri minuta završio dve kontre Spursa.

Prešlo se u mirniji ritam utakmice, pola sata pred kraj utakmice bilo je jasno da će Crvena zvezda pitanje svog prolaska rešavati protiv Olimpijakosa u poslednjem kolu, ali nisu se na tome zaustavili surovi igrači Totenhema. Eriksen je u 84. minutu iskoristio to što su crveno-beli igrali sa igračem manje zbog povrede Milana Pavkova, a na kraju utakmicu završili sa devetoricom - pošto ni Ričmond Boaći nije mogao da završi meč.

Pred oko 42 hiljade navijača: Crvena zvezda - Totenhem 0:4 (0:1)


Nekoliko minuta pred početak utakmice Vladan Milojević saznao je da je u okviru Zvezdine grupe Bajern pobedio Olimpijakos (2:0), pa stoga nije začudila odluka da njegova ekipa povučeno počne meč - pošto bi i bod bio od velike koristi pred finalni rasplet u poslednja dva kola.

Defanzivna linija vrlo dobro je neutralisala organizaciju igre Totenhema i čekala priliku iz kontre, ali bila joj je potrebna bolja reakcija Milana Pavkova...

Heroj meča protiv Liverpula uspeo je da se izbori za loptu pored Dajera i Sančeza, odmah je instiktivno šutirao, ali je ipak pogodio golmana Gazanigu na gol-liniji i šansa je otišla u nepovrat, a ubrzo je stigla i kazna posle prve greške na sredini terena.

Okliznuo se nespretni Dušan Jovančić, a onda je usledila potpuna pasivnost u odbrani; gledali su igrači Zvezde kako prvo Kejn pogađa stativu, kako Ali hvata "makazice", kako lopta ponovo dolazi do Kejna na levoj strani koji je poslao na suprotnu - ka takođe samom Sonu, koji je pogodio prečku, ali tu nije bio kraj akcije pošto je uporni Lo Selso spretno zahvatio loptu za 0:1.


Navijači nisu prestajali da bodre svoje miljenike i u 44. minutu su i oni videli dva puta pogođen okvir gola - Van la Pare i Sančeza - međutim, sada nije bilo "treće šanse", samim tim ni gola.

Samo što je počelo drugo poluvreme Zvezda je ušla u još bolju šansu - Garsija, Marin i Pavkov su bili pred golom Totenhema, i ispred sebe su imali samo Gazaningu i Dajera, međutim spetljao se napadač iz Begeča i nit je šutnuo, nit je dodao loptu svojim saigračima koji su utrčavali.

Spursima nije trebalo mnogo za novu kaznu, prvo je Son u 57. minutu golom završio kontru na dodavanje Alija, a četiri minuta kasnije i na pas Rouza sa levog boka.

Bio je to šah-mat za igrače Crvene zvzde koji su posle sat vremena fudbala imali zaostatak od tri gola koji je nemoguće stići.

Nisu se na tome zaustavili igrači Spursa koji su do četvrtog gola došli u 84. minutu preko rezerviste Eriksena, a Milojevića će sigurno zabrinuti i to što su povrede doživeli njegovi napadači Ričmond Boaći i Milan Pavkov, s tim da se čini da je srpski špic prošao gore

ZVEZDA: Borjan - Gobeljić (od 46. Žander), Degenek, Milunović, Rodić - Petrović, Jovančić (od 63. Kanjas) - Van la Para, Marin, Garsija (od 68. Boaći) - Pavkov.

TOTENHEM: Gazaniga - Fojt, Sančez, Dajer, Rouz - Sisoko, Ndombele, Lo Selso (od 84. Skip), Ali (od 63. Eriksen) - Son (od 75. Sesenjon) i Kejn.

Meč je sudio španski arbitar Karlos del Sero Grande.

GRUPA "B"

Bajern Minhen - Olimpijakos 2:0 (0:0)
/Levandovski 69, Perišić 89/

Crvena zvezda - Totenhem 0:4 (0:1)
/Lo Selso 34, Son 57, 61, Eriksen 84/

TABELA: Bajern Minhen 12, Totenhem 7, Zvezda 3, Olimpijakos 1. 

Autor mondo.rs
22:51

90+4' - KRAJ! Pobeda Totenhema 4:0!

Izveštaj utakmice pronađite klikom na uvodnu vest...

22:51

Još četiri minuta nadoknade.

22:45

85' - GOL! 0:4! ERIKSEN!

Igrači kao da su već na tuširanju...

Ne tako ni brza akcija Totenhema i gol Eriksena. Rouz je poslao loptu sa leve strane, Danac je primio i "ćušnuo" pored Kanjasa i Borjan nije uspeo da je stigne. Skip je zamenio Lo Selsa.

22:38

78' - Pavkov! Uf...

Sada nije u pitanju propuštena šansa nego povreda. Iskrenuo je zglob pri doskoku napadač Zvezde i izveden je sa terena.

22:37

Još jedna promena u timu Totenhema: Sesenjon menja Sona.

22:32

Zvanična poseta: 42.381 gledalac.

22:30

70' - Kejn!

Još jedna izgledna šansa za goste posle lakog dolaska do šesnaesterca. Eriksen je sa desnog boka pronašao Kejna, ovaj je "tukao" iz prve, ali malo pored gola Borjana.

22:24

Prvi žuti karton na meču dobija Njegoš Petrović. Ričmond Boaći ulazi u igru mesto Matea Garsije u 68. minutu, tako da će Zvezda u nastavku igrati sa dva špica.

Izvor: Stefan Stojanović/MONDO

22:22

60' - GOL! 0:3! SON!

Nije teško pogoditi da je Totenhem ponovo dao gol iz kontre.

Sada je užasno postavljenu odbranu "presekao" odličan pas Kejna za utrčalog Rouza po levoj strani, na drugoj stativi je loptu sačekao Son i samo je smestio u mrežu.

Dve promene posle gola, Kanjas menja Jovančića, a Eriksen ulazi umesto Delea Alija.

22:19

58' - GOL! 0:2! SON!

Ponovo je Crvena zvezda loše branila tranziciju i kažnjena je!

Totenhem je brzopotezno izveo kontru koju je pogotkom rutinski završio Hjung-Min Son, ali nije proslavio gol. Ljut je Milan Borjan na svoje saigrače koji su loše trčali nazad. Nisu uspeli da izblokiraju Delea Alija, a ni potom Sona.

22:09

48' - Jao!

Još jedna šansa za Zvezdu odlazi u nepovrat...

Uspeli su da "presingom" ukradu loptu i da imaju "tri na jedan", ali je katastrofalnu odluku doneo Pavkov pošto nije šutirao, a nije ni asistirao Garsiji ili Marinu koji su čekali loptu sa njegove leve strane... Poslao je loptu između njih - i prebrzo!

Ostao je na travi Marin držeći se za glavu.

22:04

46' - Izmena!

Neočekivana promena na pauzi: Žander menja Gobeljića, nije poznato u čemu je bio problem, a Brazilac će igrati na mestu desnog beka.

21:58

Lepo!

U poluvremenu meča Dejan Stanković uručio bratu i ćerki Gorana Bunjevčevića Zvezdine dresove za Ligu šampiona, a sa tribina se začula pesma "Dobro znaj da uvek tu sam ja...".

21:49

Poluvreme!

Dva minuta je Španac nadoknadio u prvom poluvremenu, ali bez uzbuđenja do kraja, poslednje su priredili igrači Vladana Milojevića kada su u istom napadu pogodili stativu, pa uz pomoć Sančeza i prečku. Totenhem vodi posle greške Jovančića kada su po stativu prvo pogodili Kejn i Son, a onda je neodlučnost odbrane iskoristio Lo Selso.

Zvezda je igrala povučeno gotovo čitavo poluvreme i jasno je da Vladan Milojević na pauzi možda treba da uvede igrača koji će pomoći u organizaciji napada.

21:46

44' - Stativa! Prečka!

Iznenada šansa za Zvezdu i - ništa!

Lopta se prvo odlično odbila za Van la Paru koji je gađao bliži ugao Gazanige i pogodio stativu, lopta se potom odbila na peterac odakle je nespretno intervenisao Sančez, lopta je dobila čudan luk i završila je na prečki gola Totenhema.

Baš blizu su bili crveno-beli i proključala je "Marakana", ali nema gola...

21:43

42' - Milunović...

Drugi put na meču igrači Zvezde klizaju se na svojoj polovini terena. Posle Dušana Jovančića, krivca za gol Spursa, sada je pao i Nemanja Milunović, ali se na vreme podigao i napad preko Sona je uspešno zaustavljen.

Izvor: Stefan Stojanović/MONDO

21:36

34' - GOL ZA TOTENHEM! 0:1! LO SELSO!

Au, kakva konfuzija...

Krenula je kontra Totenhema posle kiksa Jovančića, okliznuo se na sredini terena, ali mogla je Crvena zvezda da spreči pogodak. Ušao je u šansu Kejn, pogodio je stativu, lopta se rikošetirala ka Sonu i Aliju, pa opet Kejnu, koji je na drugoj stativi pronašao Sona - za drugu stativu, ali prepasivni su bili igrači Zvezde...

Još jednom se lopta odbila igračima Totenhema i prvu priliku iskoristio je Lo Selso i doveo svoj novi tim u vođstvo.

Biće jako nezadovoljan Milojević posle ovoga...

21:30

29' - Dobra igra Zvezde u odbrani

Za sada zadnja linija Zvezde veoma sigurna. Probali su igrači Totenhema da "kroz dubinu" pronađu Sona između linija, ali odličan start Marka Gobeljića. Sprečio je šansu za Južnokorejca, kao i pre nekoliko minuta Degenek.

Žuti karton za Erika Dajera zbog faula u skoku sa Milanom Pavkovim.

Izvor: Stefan Stojanović/MONDO

21:24

22' - PAVKOV!

Kakva šansa za napadača Zvezde!

Prvi put su crveno-beli uspeli da unesu pometnju u odbranu Totenhema, Garsija je krenuo napred, borio se i borio Pavkov za loptu, odbila mu se na kraju, uspeo je da izađe u gol-šansu pred Gazanigu, ali nogama brani golman iz Argentine ovaj udarac...

Odmah na drugoj strani opasna kontra Spursa, ali je zaustavljena!

21:14

13' - Prva šansa na meču

Prvi put na utakmici Hari Kejn dobija loptu u prostor posle organizovanog napada Totenhema, ali slabo šutira. Doduše, bilo je to prilično iskosa za njega...

Pošto se malo toga dešava na terenu - fokusirajmo se na atmosferu.

21:10

10' - Mirno!

Prošlo je 10 minuta otkako je počela utakmica između Zvezde i Totenhema, a za sada bez ikakvih uzbuđenja. Crveno-beli su prepustili posed lopte gostima, koji pokušavaju da "rašire" igru sa dosta igrača u završnici, ali im to za sada ne uspeva.

Izvor: Stefan Stojanović/MONDO

21:00

1' - Meč je počeo!

20:58

Igrači su na terenu, sluša se himna Lige šampiona, a koreografija je opet sjajna.

Izvor: MONDO/JOVAN TERZIĆ

20:57

Tu su i Englezi!

Pogledajte fotografije koje je pred meč zabeležio naš foto-reporter Stefan.

20:53

Panorama sa "Marakane"!

Ovo je pogled na teren i tribine stadiona Crvene zvezde na 10 minuta pred meč.

Uživajte!

Izvor: MONDO/JOVAN TERZIĆ

20:47

Ovako je pred meč...

Stadion se polako puni i nema sumnje da će Zvezda imati odličnu podršku. Za to vreme da vas obavestimo da je Bajern pobedio Olimpijakos 2:0.

Izvor: MONDO/JOVAN TERZIĆ

20:30

1:0 u Minhenu!

Odolevao je i odolevao Olimpijakos, ali Robert Levandovski dovodi Bajern u vođstvo. Igrao se 69. minut kada je Poljak postigao 21. gol ove sezone.

20:27

Omladinci su slavili...

...pobedili su Totenhem 2:0, a sada je red na "seniore" Crvene zvezde.

Pogledajte detalje iz svlačionice!

20:21

Tunel!

20:17

Šta se dešava u Minhenu?

Bajern i Olimpijakos igraju u okviru grupe "B", u kojoj se takmiči i Zvezda, a posle sat vremena fudbala nema golova. Pratite meč UŽIVO na Mondu.

19:59

Na klupi Crvene zvezde su Popović, Pankov, Vulić, Žander, Simić, Kanjas i Boaći, dok sa druge strane šansu čekaju Vorm, Aldervereld, Sesenjon, Dejvis, Skip, Eriksen i Mura.

19:51

SASTAVI!

Stigli su i ima iznenađenja... Milojević će šansu danas ukazati mladom Petroviću, dok je prednost u napadu dobio Milan Pavkov.

Spursi sa potpuno drugačijom odbranom nego što smo navikli, ali i sa Lo Selsom, najskupljim fudbalerom u istoriji kluba, od početka utakmice. Son i Kejn će predvoditi napad, dok je neočekivano "ispao" Lukas Mura.

ZVEZDA: Borjan - Gobeljić, Degenek, Milunović, Rodić - Petrović, Jovančić - Van la Para, Marin, Garsija - Pavkov.

TOTENHEM: Gazaniga - Fojt, Sančez, Dajer, Rouz - Sisoko, Ndombele, Lo Selso, Ali - Son i Kejn.

19:45

Stižu!

Fudbaleri Crvene zvezde stižu na "Marakanu".

U pratnji policije dolaze na stadion.

Naravno, u svom busu!

19:10

Pogledajte šta je pred utakmicu rekao trener crveno-belih Vladan Milojević.

18:36

Poznat sastav?

Na novoj klupskoj televiziji Zvezda TV uveliko analiziraju utakmicu, a bez obzira na to što je do objavljivanja sastava na sajtu UEFA ostalo više od sat vremena, možda već znamo kojih 11 će Milojević izvesti.

Na Zvezda TV kažu: Borjan - Gobeljić, Degenek, Milunović, Rodić - Jovančić, Petrović - Garsija, Marin, Van la Para - Pavkov!

18:18

Sjajna uvertira!

Mladi fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Totenhem u Beogradu u okviru Lige šampiona mladih (2:0) i tako im se revanširali za čak devet pogodaka koje su primili u Londonu pre dve nedelje. Sada su bliži proleću u Evropi!

17:42

Došli su i navijači iz Engleske!

Bez obzira na to što se u velikoj meri pričalo o rasizmu pred utakmicu Crvene zvezde i Totenhema, čak je to i jedino pitanje koje su Englezi postavili Vladanu Milojeviću, u Beograd je doputovalo oko 1.200 navijača Spursa.

Oni su normalno šetali ulicama prestonice, većina koju smo sreli su optimisti i veruju u laku pobedu svog tima, ali ne i jedan mladić po imenu Peri.

Prvo nam se učinilo da smo videli Vardija, ali smo se prevarili...

Peri je stigao iz Engleske i uz pivo se "zagreva" za večerašnji meč, a kako nam je rekao - misli da će Crvena zvezda slaviti 2:0, ali mu srce govori da će ipak Totenhem doći do pobede. Zna i tačan rezultat - 3:1!

17:38

Da ne bude kao u Londonu!

Podstetite se najvažnijih detalja sa meča Totenhema i Crvene zvezde odigranog u Londonu pre dve nedelje gde su "pevci" demonstrirali silu.

Stvorili su sijaset prilika i lako trijumfovali 5:0.

17:30

Za početak - anketa!

Do početka utakmice ostalo je više od tri sata...

I sada je idealan trenutak da vas pitamo - ko će pobediti večeras?

17:29

Dobro došli u MONDO live!

Ostanite uz naš portal pošto samo ovde možete da pronađete golove i najvažnije šanse sa utakmice koja nas očekuje od 21 čas. Takođe, naš reporter je na licu mesta i u "lajvu" ćete moći da pronađete fotografije, video-snimke sa stadiona, zanimljivosti i tako dalje...

UKRATKO

  • Utakmica počinje u 21.00.
  • Direktan TV prenos obezbeđen je na RTS i TV Arena Sport 1.
  • Na MONDU vas očekuje tekstualni prenos utakmice uz fotografije, snimke, golove, izjave i još mnogo propratnog stadiona direktno sa stadiona.
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije