• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sari opravdava Ronalda, ali ne i Kapelo: Tri godine nije nikog predriblao!

Autor mondo.rs

"Bravo za Sarija koji je imao hrabrosti da ga zameni. Kristijano mora da poradi na fizičkoj spremi, nema brzinu i dinamičnost koju je imao", kazao je bivši trener Juventusa.

"Stara dama" ostvarila je pobedu nad Milanom (1:0) golom Paula Dibale, ali će i ovaj trijumf ostati u senci izlaska iz igre Kristijana Ronalda, koji nije u naročitoj formi...

CR7 je zamenjen drugu utakmicu zaredom, kako kaže trener Mauricio Sari zbog povrede, ali mediji u Italiji saopštavaju da definitivno ima "trzavica" između dve strane. Ronaldo je posle izmene odjurio u svlačionicu, a stadion je napustio pre kraja utakmice.

Možda će vas zanimati

"Moramo da zahvalimo Ronaldo jer se žrtvovao u teškoj situaciji, dao je sve od sebe da igra, ali video sam da nije dobro i zamenio sam ga", pokušao je da objasni Sari.

Italijanski trener kazao je da je potpuno prirorodno da igrač iznerviran napusti teren, a da Ronaldo već mesec dana ima manji problem sa kolenom, a da li problem zaista postoji videćemo kada se Ronaldo pojav na okupljanju reprezentacije Portugala.

"Više bih bio uznemiren da ga nije pogodila izmena", rekao je Sari.

Bivši trener Juventusa, legendarni Fabio Kapelo, nije baš ubeđen u ono što se dešava oko Sarija i Ronalda, a više zamera igraču koji nije pokazao poštovanje prema saigračima svojim postupkom, kada je bez pozdrava otišao u svlačionicu.

"Nje mi se dopalo, nije bilo lepo od njega... Mora da bude i šampion kada izlazi sa terena", rekao je Fabio Kapelo pre nego što je počeo da kritikuje Portugalca.

"Istina je da Kristijano Ronaldo nije predriblao protivnika u poslednje tri godine. Radio sam komentar La Lige, obično krene u dribling i tu stane. Jeste on veliki šampion, najveći od svih, ali sada su tu Dibala i Daglas Kosta koji su dali sjajne golove i u dobroj su formi. Oni dobijaju mečeve bez Ronalda... Juve je delovao zavisan od njega, ali sada dobijaju utakmice na timski kvalitet".

Ronaldo je tokom karijere retko kada zamenjivan u toku utakmice...

"Bravo za Sarija koji je imao hrabrosti da ga zameni. Kristijano mora da poradi na fizičkoj spremi, nema brzinu i dinamičnost koju je imao", naveo je legendarni Italijan.

Kristijano Ronaldo je ove sezone odigrao 14 utakmica i dao svega šest golova.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC