• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Možda je sada pravi trenutak: Rajković trenira s Partizanom i čeka ugovor!

Autor mondo.rs

Ne krije srpski štoper da mu je prioritet odlazak u Italiju, ali isto tako može se naslutiti da ne bi imao ništa protiv da ostane u Partizanu.

 Slobodan-Rajkovic-trenira-sa-Partizanom-da-li-ce-potpisati-ugovor Izvor: MN PRESS

Hoće li Slobodan Rajković (30) konačno obući dres Partizana?

Interesovanje postoji već nekoliko sezona, do dogovora je već došlo ljetos kada je FSS blokirao transfer, a s obzirom na to da nekadašnji reprezentativac sada trenira u "Zemunelu", ne bi bilo iznenađenje da dvije strane ponovo sjednu za sto i dogovore detalje ugovora...

Možda će vas zanimati

Kako prenosi "Žurnal", Rajković je sa Miloševićem, inače dobrim prijateljem, dogovorio da na treninzima Partizana održava formu pošto je već nekoliko mjeseci slobodan igrač.

Nedavno se spekulisalo da bi bivšeg igrača Palerma želio da dovede Masimo Odo, trener Peruđe, međutim do dogovora nije došlo.

U Partizanu ne kriju da su zainteresovani za Rajkovića kao pojačanje na zimu, posebno ako ode Strahinja Pavlović, ali ideja nekadašnjeg igrača OFK Beograda jeste da i dalje igra u inostranstvu - po mogućnosti u Italiji.

"Moja prva misao je Italija. Treniram sa Partizanom i čekam pozive. Istina, zvala me je Peruđa, nismo se dogovorili. Volio bih da pronađem klub u Seriji A...", rekao je Rajković za "Tutomerkato" i dodao rečenicu koju će probati da iskoriste u Partizanu:

"Ukoliko se to ne dogodi, razmotriću i druge ponude".

Savo Milošević je ove sezone na mjestima štopera najviše koristio Bojana Ostojića i Strahinju Pavlovića, tek povremeno je šansu dobijao Igor Vujačić, a još manje Dominik Dinga.

Slobodan Rajković će u februaru proslaviti 31. rođendan i na fudbalskoj sceni je dugo, od tinejdžerskih dana. Ponikao je u OFK Beogradu i kao "klinac" otišao u Čelsi, pa je igrao za PSV, Tvente, Vitese, HSV, Darmštat i Palermo.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC