• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mrkela: Kada će ostali klubovi da progovore o greškama u njihovu korist?

Autor mondo.rs

"Volio bih da počnu. Greške se dešavaju na svim stadionima, ali se najviše priča o onim u našu korist", rekao je sportski direktor Crvene zvezde.

 Sudjenje-u-Superligi-i-greske-u-korist-FK-Crvena-zvezda-Mrkela-trazi-da-ostali-govore-takodje Izvor: MN PRESS

Sportski direktor FK Crvena zvezda Mitar Mrkela izjavio je da je klub u dobroj situaciji, ali da svakako može bolje i poručio da vjeruje da ekipa protiv Olimpijakosa u Atini može da izbori evropsko proljeće.

"Crvena zvezda je u dobroj situaciji. Prvi smo u nacionalnom prvenstvu, igramo Ligu šampiona i imamo šansu da izborimo proljeće u Evropi. Veoma smo samokritični, smatramo da uvijek može bolje i upravo nas je to dovelo do svih pomenutih uspjeha", istakao je Mrkela za klupsku TV.

Mondo tema: Stranci u Crvenoj zvezdi

Možda će vas zanimati

Meč u Atini biće prilika da Crvena zvezda izbori učešće u Ligi Evrope tokom proljeća.

"Uvijek postavljamo najviše ciljeve. Već smo pobijedili Olimpijakos u Beogradu, imamo bodovnu prednost, biće nam dovoljan i remi, ali nećemo ići na neriješen rezultat. Znači nam to što smo ispred njih na tabeli, najviše sa psihološke strane".

Sportski direktor crveno-bijelih pohvalio je i igrače zbog reakcije koja je viđena u meču sa Voždovcem, a nakon teškog poraza od Bajerna.

"Zadovoljni smo utakmicom protiv Voždovca i smatramo da je trijumf došao u pravom trenutku. Uvijek je teško igrati poslije Lige šampiona, a pogotovo poslije poraza. Igrači su ušli dobro u meč i posebno smo zadovoljni drugim poluvremenom koje je jedno od najboljih u dosadašnjoj sezoni. Oni su napadačka ekipa, a uputili su nam samo jedan udarac u okvir gola. Odigrali smo dobru utakmicu i drago mi je zbog toga".

Mrkela se osvrnuo i na suđenje koje Crvena zvezda ima u Superligi Srbije.

"Greške postoje. Lično, nisam siguran da li smo gol protiv Voždovca postigli iz ofsajda, ali je utisak da se najviše potenciraju greške u korist Crvene zvezde. Često sam isticao i greške koje su bile u našu korist, a ne vidim da drugi klubovi to rade. Volio bih da počnu. Greške se dešavaju na svim stadionima, ali se najviše priča o onim u našu korist".

On je izrazio zadovoljstvo zbog mladih igrača koji nose dres prvog tima i najavio i nove dječake koji će uskoro istrčati na Stadion "Rajko Mitić".

"Na početku sezone se napravi projekat koji su to mladi igrači koji bi trebalo da dobiju veću šansu. Ove godine su to bili Njegoš Petrović i Veljko Nikolić, s tim da se Nikolić povrijedio, ali je počeo da dobija minutažu. Petrović je već postao značajan šraf našeg tima. Politika forsiranja mladih igrača će se nastaviti i na zimu. Mi ćemo već tada priključiti nekoliko fudbalera iz Grafičara i potrudićemo se da im damo šansu na proljeće. Zvezdaši vole djecu iz Omladinske škole. Oni su kroz istoriju bili ti koji su donijeli dosta radosti našem klubu i svjesni smo toga", poručio je Mrkela.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC