• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Posljednji meč Zvezde ove jeseni: Miloje zove navijače i hvali Birmančevića

Autor mondo.rs

"Ove sezone igraju sjajno, ima tu zanimljivih igrača", rekao je Vladan Milojević pred utakmicu sa Čukaričkim.

 Superliga - Zvezda - Čukarički Milojević hvali Birmančevića Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je "arhivirala" Evropu, ostala su još dva takmičenja na domaćem frontu.

Poslije bolnog poraza od Olimpijakosa u Pireju (1:0), ekipa Vladana Milojevića završava 2019. godinu utakmicom protiv Čukaričkog koji u nedjelju (15 časova, Arena Sport) dolazi na stadion "Rajko Mitić", a njegovim igračima je u mislima samo pobjeda za "vidanje rana".

Možda će vas zanimati


U pitanju je zaostala utakmica s početka sezone kada su se Zvezda i Čukarički, zbog obaveza crveno-bijelih u kvalifikacijama, dogovorili da je pomjere za prvi slobodan termin...

Vladan Milojević je Čukarički opisao kao ozbiljnog rivala i predstojeći meč kao derbi.

"Igramo protiv ekipe koja je sjajna ove sezone u svim segmentima. Od početka sezone imaju kontinuitet rezultata. Veoma su dobar spoj mladih i iskusnih igrača. Svakako trener Veselinović ima veliki uticaj na njiovu igru i stvorio je jednu dobru hemiju u ekipi. Ono što je pozitivno kod ekipe Čukaričkog je to što imaju dosta mladih igrača koji su preuzeli teret nosilaca igre. Tu su i oni iskusniji koji su ostavili veliki trag u našem fudbalu poput Kajevića, Docića, Luke Stojanovića...", kazao je Vladan Milojević i potom se ipak okrenuo na svoj tim.

"Međutim, mi moramo da se spremimo na najbolji mogući način. Vidjećemo danas na trenigu na koga mogu da računam. Vjerujem da će naši navijači doći u što većem broju, kao i da ovu polusezonu završimo na najbolji mogući način".

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

ČESTITKA OMLADINCIMA I NAVIJAČIMA

"Čestitao bih našim omladincima prolaz dalje u nokaut fazu. Veliki uspjeh, svim ljudima koji vode omladinski pogon, trenerima i igračima stvarno odajem priznanje jer su napravili fenomenalnu stvar. Pored prvog tima Grafičara koji je osvojio jesenju titulu, mislim da radimo veliku stvar. Takođe, čestitam i našim navijačima na njihovoj “tituli”, dobijanjem specijalnog priznanja za davanje krvi koju su dobili od Instituta za transfuziju krvi. Želim da ih pozovem još jednom i da u utorak ponovo pokažemo veliko srce".

Vladan Milojević je kazao da u ekipi Čukaričkog ima mnogo zanimljivih mladih igrača, a neki od njih već se dovode u vezu sa dolaskom u redove prvaka Srbije.

"Ove sezone igraju sjajno, ima tu zanimljivih igrača. Ekipa Čukaričkog je skup velikih talenata poput Birmančevića, Šapića, Kovača, Đorđević, Vidosavaljevića i dosta te djece zbog mog prethodnoh angažmana u Čukaričkom poznajem i znam kako se radi sa njima", kazao je Vladan Milojević koji je tri sezone vodio klub sa Banovog brda.

S obzirom na to da je ovo posljednja zvanična utakmica Crvene zvezde sve do februara, trener šampiona Srbije kazao je da bi volio da vidi odličnu posjetu.

"Mi ne možemo da se žalimo na naše navijače koji su tu uvijek uz nas. Očekujem da dođu u što većem broju. Nadam se da će vreme biti lijepo i da napravimo sjajnu atmosferu. Posljednja je utakmica i mislim da smo u ovoj polusezoni napravili dosta dobrih stvari i treba da je zajedno krunišemo pobedom", zaključio je Milojević.

Podsjetimo, meč se igra u nedelju od 15 časova.



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC