• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Votford je zreo za ispadanje, a Liverpul za titulu: Realizacija je ključ!

Autor mondo.rs

"Redsi" su odigrali još jedan meč iz ciklusa "bitno da se dobije", dok je Votford promašio previše prilika da bi mogao bilo čemu da se nada.

Liverpul uopšte nije briljirao ovog ranog popodneva na "Enfildu" protiv Votforda, ali dva laka pogotka Mohameda Salaha bila su dovoljna za još jednu pobedu u Premijer ligi.

S obzirom na to da je u pitanju bio duel prvoplasiranog i posljednjeplasiranog na tabeli, i kada svi već vide pobjedu favorita, bilo je očekivano da Liverpul neće igrati na "najjači pogon", ali učinili su onoliko koliko im je potrebno da dođu već do 49. boda i da budu za korak bliže tituli...

LIVERPUL - VOTFORD 2:0 (1:0)

Možda će vas zanimati


"Stršljenovi" će imati za čim da žale pošto su, u najmanju ruku, stvorili podjednak broj šansi kao i Liverpul, ali nisu realizovali svoje prilike pred golom Alisona.

Pred vodeći pogodak Salaha, iz 38. minuta u kontri kada je lijepo gađao levi ugao Fostera, veliku šansu imao je Đerar Delofeu, pre toga i Abdulaj Dukure koji je "promašio" loptu, dok Liverpul svoje prilike nije tako "stavljao na kocku".

Dešavalo se prethodnih sezona da Liverpul u ovakvim utakmicama prospe bodove, ali nakon što je Delofeu iz kornera pogodio stativu - Salah je u 90. minutu potvrdio pobjedu na pas Origija.



Ponovo smo svjedočili nepotrebnoj provjeri VAR tehnologije koja je odužila utakmicu, ali možemo da kažemo da je bila od koristi arbitrima pošto je Sadiju Maneu zbog "nekoliko centimetara" poništen gol, ponovo glavom iz peterca.

Jedina loša vijest za Jirgena Klopa iz ovog meča je povreda Đina Vajnalduma, dok njegov kolega Najdžel Pirson, kome je ovo bio debi na klupi Votforda, neće izvući previše pozitivnih stvari.

LIVERPUL: Alison - Aleksander-Arnold, Gomez, Van Dajk, Milner - Henderson, Vajnaldum (Robertson) - Šaćiri (Oks), Firmino (Origi), Mane - Salah.

VOTFORD: Foster - Marijapa, Kabesel, Ketkart, Femenija - Kapue, Dukure (Kina), Delofeu, Sar, Hjuz - Dini (Grej).

PREMIJER LIGA 16. KOLO

Liverpul - Votford 2:0 (1:0)
/Salah 38, 90/

Barnli - Njukasl (16.00)
Čelsi - Bornmut
Lester - Norič
Šefild junajted - Aston Vila
Sautempton - Vest Hem (18.30)

nedelja

Mančester junajted - Everton (15.00)
Vulverhempton - Totenhem
Arsenal - Mančester siti (17.30)

ponedeljak

Kristal Palas - Brajton (20.45)

TABELA: Liverpul (+1) 49, Lester 38, Mančester siti 32, Čelsi 29, Mančester junajted 24, Vulvs 24, Totenhem 23, Šefild junajted 22, Arsenal 22, Kristal Palas 22, Njukasl 22, Brajton 19, Barnli 18, Everton 17, Bornmut 16, Vest Hem 16, Aston Vila 15, Sautempton 15, Norič 11, Votford (+1) 9.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC