• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luka Stojanović o GOLČINI: Čestitali mi i mnogi "Grobari" (VIDEO)

Autor mondo.rs

Gol koji je obilježio ne samo utakmicu Crvena zvezda - Čukarički, već i jesenju polusezonu u srpskom fudbalu.

 Luka Stojanović o golčini sa pola terena na meču Zvezda - Čukarički Izvor: MN PRESS

Gol o kojem se priča i o kojem će se pričati. Goččina!

Luka Stojanović, fudbaler Čukaričkog, savladao je golmana Crvene zvezde Milana Borjana sa pola terena! Jeste Zvezda pobedila "brđane" 3:1, ali se o remek-djelu mladog fudbalera priča i dalje.

Bio je to treći u nizu pogodak Stojanovića protiv Crvene zvezde, pogađao je prethodno u pobjedi na Banovom brdu protiv crveno-bijelih, 20. aprila ove godine (3:2), i u porazu od 2:1, 16. decembra prošle godine, takođe je Čukarički bio domaćin.

"Bilo je lijepih golova u karijeri, ali teško da neki može da se mjeri sa ovim posljednjim. Definitivno je gol sa više od pola terena na 'Marakani' najljepši do sada, bez dileme. Vjerujem da će mi taj trenutak obilježiti karijeru", rekao je Stojanović za klupski sajt.

Luka Stojanović je ove sezone najbolji strijelac Čukaričkog - postigao je ukupno 12 golova, devet u prvenstvu, dva u kvalifikacijama za Ligu Evrope i jedan u Kupu Srbije.

Čestitke su pljuštale sa svim strana, usijao se telefon ofanzivnog veziste, koji je tokom karijere nastupao za mlađe kategorije Partizana, B tim Sportinga, Apolon, Muskron i Antverpen, prije dolaska u Čukarički.

"Stiglo je zaista mnogo poruka, iskreno neke nisam stigao ni da pročitam. Čestitali su mi i brojni 'Grobari', drago im je da sam taj pogodak postigao baš protiv Crvene zvezde. Drago mi je da sam kalendarsku godinu završio upravo na ovaj način, a smatram da je čitav tim odigrao koliko je mogao u tom trenutku, nismo razočarali, žestoko smo namučili šampiona na njegovom terenu", dodaje fudbaler Čukaričkog.

Gol Luke Stojanovića bio je centralna tema u srpskim medijima, ali je snimak za TV špice obišao i čitavu planetu.

"Vidio sam da je to bio jedan od najgledanijih videa u svim kategorijama u Srbiji u nedelju, vidio sam i da su brojni sajtovi u Portugalu pisali o golu protiv Crvene zvezde. Naravno da mi je drago zbog svega toga." Kompletnim učinkom Čukaričkog u ovoj polusezoni Stojanović je zadovoljan, uz opasku da je možda moglo da bude i bolje u finišu. 

Poslije boravka u Portugalu i na Kipru i u Belgiji, Stojanović se vratio u srpski fudbal, izbor je bio Čukarički. Mnogi su tada bili sumnjičavi, ali je Luka bio siguran da je načinio najbolji mogući potez.

"Bio je to pun pogodak sa moje strane. Neki bi rekli korak unazad u mojoj karijeri, ja sad ponosno mogu da kažem tri koraka unaprijed! Svakako je da sam sebi podigao cijenu, igram najbolju godinu u karijeri, zaista sam zahvalan Čukaričkom na svemu što je uradio za mene", rekao je Stojanović za klupski sajt.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC