• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Holand na raskrsnici: Hoće u Junajted, ali samo ako ostane Solskjer

Autor mondo.rs

Jedna od glavnih zvijezda prelaznog roka traži garancije za svog mentora.

Napadač Salcburga Erling Holand je jedna od najvećih zvijezda prelaznog roka. Traže ga mnogi klubovi, neki su već i poslali ponude, ali najveći koji je iskazao interesovanje jeste Mančester junajted.

Holand bi se rado preselio na Old Traford, ali engleski mediji javljaju da 19-godišnjak traži garancije od uprave kluba da će Ole Gunar Solskjer ostati trener. Holand i izvršni potpredsjednik Junajteda sastali su se navodno prošlog petka u Salcburgu.

Možda će vas zanimati

Norveški as radio je sa svojim zemljakom u Moldeu, a Junajted sigurno može da plati više nego Borusija Dortmund ili Lajpcig, koji ga takođe jure.

Holand je voljan da se već na zimu preseli u Mančester, a i Salcburg je spreman da ga proda, iako bi više volio da ostane na pozajmici do kraja sezone.

Problem je, međutim, što je Holand skeptičan što se tiče pozicije Solskjera u klubu i što se plaši da bi njegov mentor mogao da dobije otkaz ako se ne poprave rezultati.

Igrač je zato od uprave kluba tražio garancije da će Solskjer ostati i ako ih dobije, Junajted će sigurno biti glavni favorit za dovođenje Holanda.

Holand je, inače, doveo navijače Junajteda do ludila kada se na Tviteru pojavila fotografija kako potpisuje dres kluba, ali je on brzo smirio strasti, pošto je na svom Instagramu okačio "stori" kako potpisuje razne druge dresove, među kojima su i Napoli i Lids.

Ipak, oštrooki navijači su primijetili da fotografija potpisivanja Junajtedovog dresa djeluje novije, a da su ostale slike stare i da izgleda da su nastale "u cugu".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC