• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pauza je bila preduga - bliži se januar, počinje nova ''SMS'' transfer saga

Autor mondo.rs

Po vijestima iz Španije, madridski Real je ponovo zainteresovan za kupovinu srpskog veziste!

Srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić se već nekoliko prelaznih rokova pominje kao potencijalno pojačanje Reala. Januar koji je pred nama mogao bi da donese nove glasine, ali i konkretne poteze.

Madriđani su, izgleda, odustali od svoje prve mete i Zidanove najveće želje. Pol Pogba je sve dalje od Madrida, a to bi moglo da znači i da je Sergej sve bliže prestonici Španije.

Možda će vas zanimati

Pojedini mediji sa Pirinejskog poluostrva prenose da je Florentino Perez spreman za novu kupovinu i za novo trošenje ogromnog novca. Specijalno za ovaj slučaj, radi se o cifri od 105 miliona evra.


Nekoliko dobrih partija, sjajan gol protiv Juventusa i impresivne igre njegovog tima u ovom prvenstvu, vratile su Milinković-Savića u žižu interesovanja. Ponovo se o njemu priča, ponovo se o njemu piše i ponovo će u januaru biti tražen na tržištu.

Ugovor srpskog veziste u Rimu ističe tek 2024. godine, što Laciju daje odličnu poziciju za pregovore. Prvi u redu za njegov potpis stoji Real, koji je već nekoliko puta pokušao da ga dovede u Madrid.

Sada je situacija nešto povoljnija po Florentina Pereza, koji bi rado vidio Sergeja u ''kraljevskom klubu''. Pogba je teško dostupan, a predsjednik španskog kluba zato pokušava da tim ojača na drugom mjestu.

Nedostajala nam je ova transfer saga, zar ne? Ponovo ćemo tokom januara slušati povjerljive, insajderske i ''provjerene'' informacije o tome gdje će nekadašnji omladinac Vojvodine nastaviti karijeru.

Milinković-Savić se iz Novog Sada preselio u Genk za milion evra, da bi ga samo godinu dana kasnije Lacio platio 18 miliona. Igrač rimskog tima je od ljeta 2015. godine, a Real je samo jedan od timova koji su pokušali da ga kupe u međuvremenu.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC