• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dugo se nećkao, a onda je došao Žoze: Aldervereldu novi ugovor u Totenhemu

Autor mondo.rs

Za Belgijanca se dugo pričalo da će napustiti "pijevce", ali izgleda da je dolazak Portugalca sve promijenio...

Totenhem je prvi problem u igračkom kadru riješio - Tobi Aldervereld je potpisao novi ugovor sa klubom i ostaće u sjevernom Londonu još bar nekoliko godina, potvrdili su "pijevci"!

Iskusni defanzivac je ipak odluči da produži svoj ostanak u klubu, a veliku ulogu u tome vjerovatno je odigrao menadžer Žoze Murinjo.

Možda će vas zanimati

Prethodnih 18 mjeseci engleski mediji su u sve većoj mjeri govorili o eventualnom odlasku Alderverelda, a tokom posljednja dva prelazna roka pominjao se prelazak u Mančester junajted. Međutim, dolazak Murinja, menadžera koji ga je pre godinu i po dana želio na "Old Trafordu" je sve promijenio.

Aldervereld je potpisao novi ugovor koji sada traje do ljeta 2023. godine, što znači da "pijevci" sada ne moraju da brinu da će ih Belgijanac napustiti bez obeštećenja.

Njemu se pređašnji ugovor bližio kraju, a sada je jasno da do toga neće doći. Pomaže i činjenica da u novom ugovoru nema otkupne klauzule...


Aldervereld je u Totenhem stigao još prije četiri i po godine, a do kraja sezone bi mogao da upiše i 200. nastup u dresu kluba. Jedan važan problem je time riješen, ali i za Murinja i njegove saradnike i dalje ostaje par gorućih pitanja.

To su prije svih situacije oko Kristijana Eriksena i Jana Vertongena, dvojca koji se bliže kraju svojih trenutnih ugovora, a i dalje nisu potpisali novi.

Za Danca se u velikoj mjeri govori da želi da promeni sredinu i Totenhem bi na ljeto mogao da ostane bez glavnog kreativca i to bez obeštećenja.

Ipak, znamo i da Murinjo ima veliku moć ubjeđivanja...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC