• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džemaili: Plakao sam kad nam je Miha rekao da je bolestan!

Autor mondo.ba

Kapiten Bolonje Blerim Džemaili priznao je da izuzetno poštuje srpskog stručnjaka Sinišu Mihajlovića, zbog kojeg bi volio da okonča karijeru u ovom italijanskom klubu.

Švajcarski reprezentativac, koji je porijeklom Albanac iz Tetova u Makedoniji, smatra da je trener Siniša Mihajlović ujedinio ekipu sa "Renato Del Are" i dodao da bi pod njegovim vođstvom volio da završi karijeru u Bolonji.

"Želio bih ovdje da završiim karijeru", rekao je 33-godišnji fudbaler, koji je ove sezone u Seriji A odigrao 14 mečeva i postigao jedan pogodak.

Švajcarac je dodao da je Mihajlovićeva borba sa leukemijom ujedinila tim i navela sve igrače da shvate "koliko im je stalo u svlačionici", prenio je list "Gazeta delo Sport".

"Čuli smo se preko 'Skajpa' (tokom ljetnje pauze) i taj kontakt ćemo zapamtiti cijelog života. Bio je 13. juli i plakao sam. Shvatili smo i rekli jedni drugima koliko je Miha uradio izvanrednih stvari za nas", istakao je Džemaili i dodao da sad sa svima gaji mnogo čvršće i prisnije veze.

"Kad smo otišli tamo (u bolnicu) i vidjeli Sinišu na prozoru, shvatili smo koliko treba više da brinemo jedni o drugima", istakao je kapiten Bolonje.

Prisjetio se i svog prvog susreta sa Mihajlovićem.

“"Da je stigao mjesec dana kasnije ispali bismo u Seriji B. Sjećam se kad mi je prvi put prišao i rekao: 'Moraš da napraviš razliku na terenu, ako ne uspiješ, ne igraš'. Bio sam u šoku i dobio neku ludačku energiju", zaključio je Džemaili.

Podsjetimo, Džemaili je igrao za Švajcarsku u pobjedi nad Srbijom (2:1) na Mundijalu u Rusiji, ali se nije radovao poput Granita Džake i Đerdana Šaćirija, koji su proslavili gol protiv "orlova" gestikulacijom crnog orla, simbola "velike Albanije".

"Nisam nikada pokazivao orla poslije gola. Možda to ni Šaćiri i Džaka ne bi uradili da nije bilo provokatorske izjave jednog srpskog ministra dan prije utakmice u Kalinjingradu", izjavio je tada Džemaili za "Gazetu delo Sport".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC