• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FOTO: Luka Jović se vraća u reprezentaciju - zagrljaj i riješen nesporazum!

Autor mondo.rs

Reprezentacija će ući u baraž za EURO jača za napadača Reala.

 Luka Jović se vraća u reprezentaciju Srbije Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Prošle jeseni, Luka Jović napustio je reprezentaciju uoči utakmice protiv Luksemburga početkom septembra i poslije toga nije bio pozivan među "orlove".

Možda će vas zanimati

Zbog te situacije, centarfor Reala nije bio do kraja godine u planu selektora Ljubiše Tumbakovića, ali se po svemu sudeći dogodio veliki obrt.

Fudbalski savez Srbije objavio je u ponedjeljak uveče da su se sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije Vladimir Matijašević i selektor Ljubiša Tumbaković prethodnih dana sastali sa Jovićem i da su dogovorili njegov povratak u tim.

"Bilo je jasno da je mladi as Real Madrida apsolutno spreman da bude na raspolaganju u martovskim mečevima. Sa obje strane je rečeno sve što je bilo potrebno da se kaže, nesporazum je riješen i ono što je najvažnije, zaključak je da su svi složni u stavu da je interes Srbije iznad svih i da je plasman na Evropsko prvenstvo zajednički cilj", saopštio je Savez, uz priloženu fotografiju.


View this post on Instagram

Најпре спортски директор Фудбалског савеза Србије Владимир Матијашевић, па после и селектор репрезентације Србије Љубиша Тумбаковић су, у складу са обавезама, протеклих неколико дана имали у Београду састанак са репрезентативцем Србије Луком Јовићем, после којих је било јасно да је млади ас Реал Мадрида апсолутно спреман да буде на располагању у мартовским мечевима. Са обе стране је речено све што је било потребно да се каже, неспоразум је решен и оно што је најважније, закључак је да су сви сложни у ставу да је интерес Србије изнад свих и да је пласман на Европско првенство заједнички циљ. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Србија меч против Норвешке у баражу за пласман на ЕП игра 26. марта у гостима и, уколико победи, састаће се 31. марта против бољег из меча Шкотска - Израел у Београду. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #SrcemSvim #Orlovi #Srbija #FSS

A post shared byFootball Association of Serbia(@fudbalskisavezsrbije) on

S obzirom na dogovor, Jović će konkurisati za sastav ekipe u baražu za plasman na Evropsko prvenstvo, u kojem će Srbija igrati 26. marta protiv Norveške u gostima. Ako pobijede, "orlovi" će 31. marta igrati u Beogradu protiv boljeg iz duela Škotska - Izrael.

Pogledajte najavu MONDO Podcasta "Sve u 16" sa Radetom Bogdanovićem, u kojem je bilo riječi i o trenutnoj Jovićevoj situaciji.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC