• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Runi ne razmišlja o penziji: Igraću dok god budem od koristi timu

Autor mondo.rs

Legendarni engleski reprezentativac mogao bi već u četvrtak da debituje u Čempionšipu

Vejn Runi nema planova da se ode u igračku penziju, rekavši da će nastaviti da igra dok god može. Prva sljedeća prilika biće mu u četvrtak, 2. januara, kada će moći da debituje za Derbi kaunti.

Legenda Mančester junajteda, najbolji strijelac reprezentacije Engleske postaće od 1. januara igrač-menadžer "ovnova", sa kojim je potpisao ugovor na 18 mjeseci, i tako probati da bar malo olakša posao svom kolegi sa klupe, Filipu Kokuu.

Možda će vas zanimati

 Derbi je u ponedjeljak uveče u derbiju začelja pobijedio Čarlton sa 2:1, iako je od 17. minuta imao igrača manje, što je klub malo odaljilo od mesta koje vode u niži rang takmičenja. Ipak, mora se i dalje pobjeđivati, a u četvrtak ekipa dočekuje Barnsli.

"Moguće je da ću nastaviti da igram i po isteku ugovora", rekao je 34-godišnji napadač.

"To zavisi od različitih okolnost. Imam ugovor na 18 meseci, tako da ću videti kakvo će biti moje telo posle toga i kako Derbi misli da sam igrao", rekao je Runi za Skaj sports.

"Imam i dalje mnogo toga da ponudim i vjerujem da će mi Čempionšip ponuditi slične izazove kao i igranje za Di-Si junajted u MLS. Potpisao sam na ljeto, ali sam posljednjih nekoliko nedjelja trenirao i spreman sam da zaigram. Jedva čekam", rekao je Runi.

Čempionšip važi za jedno od najtežih takmičenja u svijetu fudbala, a Runi sigurno ima kvaliteta i iskustva da pomogne bilo kom timu.

"Osjećam da je moje tijelo spremno za igranje. Igraću dok god budem mogao da doprinesem timu. Osjećam da mogu da dodam kvalitet i iskustvo, mislim da mogu da ponudim mnogo toga. Uvijek sam gledao ovu ligu. Ona jeste drugačija od Premijer lige, prije svega jer se igra više utakmica. Po kvalitetu nije kao premijeršip, ali je dobra. Morate mnogo da se borite da dođete do rezultata i za to sam spreman. Mislim da će biti slična MLS-u. Vjerovatno će imati bolje individualne igrače. Biće teško, ali sam spreman", rekao je Runi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC