• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Liverpul gospodari Premijer ligom: Godina bez poraza, sati su u pitanju

Autori mondo.rs Autori Beta

Liverpul je posljednji put u Premijer ligi poražen 3. januara 2019. Od tada je vezao 31 pobjedu i četiri remija. Impresivno, a Robertson vjeruje da će se niz nastaviti i poslije Šefilda u srijedu.

Endi Robertson vjeruje da Liverpul može da završi kalendarsku godinu bez poraza i da bi takav rezultat pokazao karakter i mentalitet njegovih saigrača.

"To bi mnogo toga reklo, prije svega o našem mentalitetu, pa tek onda o kvalitetu i vještinama koje posedujemo. Imamo mnogo utakmica, igramo u ritmu subota - utorak i to je veoma naporno", rekao je Robertson za klupski sajt.

Možda će vas zanimati

Poslhednji poraz Liverpul je zabilježio 3. januara 2019. godine, kada su poraženi od Mančester sitija. Sada ih očekuje duel sa Šefildom, a fudbaleri londonskog kluba imaju priliku da nastave niz bez poraza i zaokruže kalendarsku godinu na taj način.


"Prošle sezone smo otišli daleko u Ligi šampiona, ali ne smijemo da izgubimo fokus u Premijer ligi, to je jako važno. To je naš cilj i nadam se da možemo da ostanemo neporaženi", kazao je Robertson.

Liverpul je nedavno postao i klupski prvak svijeta, ali je lijevi bek rekao da se nada da će njegov tim postići još veće uspjehe narednih mjeseci.

"Bilo bi sjajno da kalendarsku godinu završimo bez poraza, ali ja bih radije da čitavu sezonu završimo na taj način, jer bi to značilo da bismo bili prvaci. Ali, pustićemo druge da razgovaraju o tome, nemamo vremena za gubljenje, moramo da idemo dalje", rekao je Robertson.

Liverpul se trenutno nalazi na prvom mjestu na tabeli Premijer lige, s 55 bodova. Narednu utakmicu izabranici Jirgena Klopa igraju u srijedu protiv Šefilda na domaćem terenu.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC