• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sudija je pokušao SVE - penal, opet, isključenje, još jednom i NE VRIJEDI

Autor mondo.rs

Neobična situaija viđena je u trećem rangu turskog fudbala, pošto su u nadoknadi izvedena tri penala.

 Treća turska liga, tri penala Izvor: MN PRESS

Imena klubova vam neće značiti mnogo, pošto su ovog vikenda u turskoj trećoj ligi igrali Ušakspor i Ergene Velimese. Domaćin je nekada bio redovan drugoligaš, pre finansijskih problema, ali sada situacija nije sjajna.

Preživljavaju, čak su bili i jedan od kandidata za ispadanje iz trećeg ranga, ali je pobjeda za vikend veoma važna. Do nje su stigli na spektakularan način, nakon tri odbranjena penala!

Možda će vas zanimati

Poveli su u 30. minutu meča, duplirali prednost u 83. minutu, a onda do kraja susreta branili tri boda. Na svom terenu su igrali protiv ekipe koja je nekoliko mjesta bolje plasirana na tabeli.

Gosti su u samom finišu meča imali penal, koji je dosuđen nakon pet minuta nadoknade. Golman Ersin Ajdin sa jedne i napadač Ergene Velimesea Fatih Dilek na drugoj strani imali su susret oči u oči.

Iz njega je uspješniji izašao golman Ušakspora, ali je glavni arbitar susreta odlučio da mu pokaže žuti karton. Navodno, Ajdin je ranije izašao sa linije, pa se kazneni udarac ponovio. Ponovo ga je odbranio golman domaćeg tima, ali nije imao sreće.

Sudija je tvrdio da je opet bilo nepravilnosti, pa je loptu vratio na bijelu tačku. Zbog ranijeg izlaska i prigovora je golmanu domaćeg tima pokazao drugi žuti karton, samo nekoliko desetina sekundi nakon prvog. Činilo se da je sada sve riješeno.


Igrao se 98. minut meča kada je golman domaćeg tima isključen. Levent Aktug, momak koji je meč počeo na klupi, a onda u 47. minutu ušao u igru na poziciju desnog beka, obukao je golmanski dres. Sada je Dilek imao drugačijeg protivnika, ali ni njega nije uspio da savlada.

Defanzivac je odbranio penal u 100. minutu susreta, a ubrzo nakon toga je i završen meč u trećoj ligi Turske. Ušakspor je sačuvao svoju mrežu i sa veoma važna tri boda se udaljio od zone ispadanja.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC