• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Pretposlednji dan prelaznog roka: Ovo su svi završeni poslovi!
 Pretposlednji dan prelaznog roka: Ovo su svi završeni poslovi!

Pretposlednji dan prelaznog roka: Ovo su svi završeni poslovi!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Ostanite s nama i 31. januara, pratićemo iz minuta u minut dešavanja sa fudbalske pijace.

 Pretposlednji dan prelaznog roka: Ovo su svi završeni poslovi! Izvor: Guliver, Matt Cardy/Getty Images Europe

Finiš prelaznog roka u najjačim evropskim ligama obično donese nekoliko kupovina koje mediji u Engleskoj naziva ''panic buy''. Kada je vremena malo, a pojačanje neophodno, uglavnom se desi da neki igrač bude previše plaćen.

Sigurno će takvih situacija biti i u naredna dva dana, a mi ćemo pokušati da ih sve skupimo na jedno mesto. Bićemo tu za sve najbitnije što se, u finišu januarskog prelaznog roka, dešava na evropskoj fudbalskoj pijaci.

Ako vas zanima ko će pojačati Kaljari, kako Lids planira da se osnaži u borbi za Premijer ligu, ko je neophodan Majncu u borbi za opstanak, na pravo mste mestu. Biće i onih mnogo većih transfera, nadamo se.

Autor mondo.rs
23:36

Pozdrav do sutra!

Još samo jedan dan ostao je do "zatvaranja fudbalske pijace" u najjačim ligama Evrope.

22:38

Bakambu bio opcija za "devetku" Barselone

Barselona je bila blizu kupovine Sedrika Bakambua, nekadašnjeg napadača Viljareala, a sada igrača Sinobo Guoan iz Pekinga. "Ekip" piše da je sve bilo dogovoreno, ali da je Bakambu na ulasku u avion saznao da je Barsa odustala.

Jednostavno, Barselona je zaključila da nije bilo dobrih opcija da se zameni Luis Suarez.

21:22

Iz Vigana (!?) u Milan!

Još jedan transfer Milana iz kategorije "bizarno".

Mladi američki fudbaler Entoni Robinson (22) pojačaće "rosonere". Postignut je dogovor oko momka rođenog u Engleskoj koji je impresionirao u Čempionšipu ove sezone, a stiže u Milano kao zamena za Rikarda Rodrigeza.

20:33

Džan ide u Dortmund


Borusija Dortmund se načelno dogovorila sa Juventusom. Emre Džan dolazi i potpisaće ugovor na četiri i po godine. Polusezonu će provesti na pozajmici, a onda će biti otkupljen za 25 miliona evra. To ne bi trebalo da bude problem, jer je Borusija za Paka Alkasera dobila 30 miliona evra, uključujući i bonuse.

19:26

Vil Grig is...na putu za Oksford?

Jedna od najvećih zvezdi Eura 2016. će možda promeniti klub. Vil Grig je...na putu u Oksford. Napadač iz Severne Irske se proslavio zaraznom pesmom navijača na EP i tako postao prava viralna zvezda.

Ali, sada će izgleda promeniti klub u Ligi jedan, odnosno engleskoj trećoj ligi, jer iz Sanderlenda možda prelazi u Oksford.

"Hoću da kupim Vila Griga i desnog beka. Postoje određene pozicije za koje mislim da možemo da ih unapredimo. Grigi je dostupan i neko ko mi se sviđa. Mislim da može da nas unapred", rekao je trener Oksforda Karl Robinson za Skajsports.

Podsetite se kako je to izgledalo nekad:

Navijači Severne Irske pevaju Vilu Grigu
Izvor: YouTube/The Away Fans

19:17

Sada i Milan ima svog Aleksisa!

Sančez u Interu, a u Milanu od danas Selmekers koji dolazi iz Anderlehta za sedam miliona evra (bez bonusa), s tim da neki izvodi navode da je u pitanju pozajmica.

Radi se o "vunderkindu" iz Belgije koji može da igra kao štoper ili zadnji vezni.

19:13

Odakle sad ovo?

Svašta smo očekivali da ćemo napisati u ovom "live feedu", ali nije nam palo na pamet da ćemo u istu rečenicu staviti Fjodora Smolova i Seltu.

Iskusni Rus je novi član kluba iz Primere, dolazi na pozajmicu iz Lokomotive.

18:54

"Pistoljero" u Berlinu!

Nije uspeo da ponovi partije iz Đenove u Milanu, otimali su se Totenhem i Junajted za njega, a na kraju je završio u Herti...

Opširnije o transferu čitajte OVDE!

18:43

Završeno, Alkaser žuto-crno menja žutim

Zvanično je, Pako Alkaser se vraća kući. Odnosno, ne baš kući u svoj rodni grad, već 64 kilometra severoistočno u Viljareal. Dosadašnji napadač Borusije Dortmund poptisao je ugovor sa "žutom podmornicom" do juna 2025.

18:36

Stigao je Berge!

Pričalo se danima o mladom Norvežaninu i na kraju je konačno stigao u Šefild.

18:31

Štoper u Zvezdi?

Mladi defanzivac iz Vardara na meti je Crvene zvezde, pišu mediji iz Makedonije.

Opširnije o tome čitajte na MONDU!

18:00

Arsenal i Vulfsi misle na budućnost na identičan način?

Arsenal i Vulfsi navodno planiraju da otmu zvezdu U18 reprezentacije Engleske, Nonija Maduekea.

Madueke je jako talentovan, ima dobre fizičke predispozicije i trenutno igra na mestu ofanzivnog veznog. U martu puni 18 godina, a trenutno igra za Jong PSV, odnosno rezervni tim PSV Ajndhovena. Karijeru je počeo u Totenhemu.

Nije loša investicija ako nas pitate.

17:59

Saga je gotova, Fernandeš i zvanično Junajtedov

Bruno Fernandeš je i zvanično igrač Mančester junajteda. Detalji su OVDE.

17:30

Kavani nigde ne mrda!

Pari sen Žermen odbio je da nastavi pregovore sa Čelsijem i Atletikom tako da će Urugvajac ostati na "Parku prinčeva" do kraja ugovora.

Izvor: MN PRESS

17:11

"Non, merci": Žiru opet odbio Njukasl

Njukasl je drugi put probao da dovede Olivija Žirua na Sent Džejms park u poslednjih 48 sati, ali je napadač ponovo odbio njegovu ponudu. Francuz želi da ostane u Londonu ili da ode iz Premijer lige.

Žiru je jedan od trojice napadača koje Totenhem razmatra kao potencijalnu zamenu za povređenog Harija Kejna. Druga dvojica su Islam Slimani i Vilijan Žoze iz Real Sosijedada.

17:03

Monako ostao praznih šaka, Boga ostaje u Sasuolu

Monako se džabe trudio: Žeremi Boga ostaje u Sasuolu. Italijanski tim je odbio transfer 23-godišnjeg veznog igrača sa objašenjenjem da nema spremnu zamenu, tako da će "prinčevi" morati da čekaju leto.

Šuškalo se da se za Bogu diskretno raspitivala i Barselona, kao i da su ga danas tražili i Roma i Atalanta za pozajmicu sa opcijom da ga otkupe za 10 miliona evra. Monako ga zaista želi, ali da podsetimo i da Čelsi ima pravo da ga otkupi nazad za 15 miliona evra.

16:51

Potpisao Sadik!

Partizan je dogovorio transfer Umara Sadika koji je do sada bio na pozajmici iz Rome, a crno-beli su odlučili da ga otkupe već ove zime zbog dobrih partija.

Detalji su OVDE!

16:49

I.... još jedan šok!

Mančester junajted traži fudbalera koji će pojačati konkurenciju u napadu (pustili su letos Sančeza i Lukakua), a poslednja ideja je Salomon Rondon.

I to tek kao "B" opcija pošto je propao transfer Pjonteka za koji ih je pobedila Herta.

Komentari ispod tvita jasno govore šta navijači misle o Rondonu...

16:38

Evo jednog čudnog transfera!

Inter je zainteresovan da u januaru dovede Gorana Pandeva koji ima...36 godina? 

dejan stanković
Izvor: Guliver/Paolo Bruno/Getty Images



Antonio Konte je poznat kao čovek koji voli kratkoročna rešenja, tako da se namerio na napadača Đenove, koji je sa Interom bio prvak Evrope, kako bi pojačao konkurenciju u napadu i rasteretio Lautara Martineza i Romeluea Lukakua.

Dobra ideja ili ne?

16:26

Veliki transfer Osijeka!

Mladi defanzivac Boško Šutalo preseliće se u Atalantu, u transferu vrednom pet miliona evra!

15:56

Još jedan defanzivac u Arsenalu?

Sedrik Soareš ima slobodu da napusti Sautempton, potvrdio je Ralf Hasenhitl, trener tog tima. Portugalcu ugovor ističe narednog leta, ovo je poslednja prilika da klub zaradi, a ''Tobdžije'' bi mogle da dobiju defanzivca za pet miliona.

15:34

Viljareal pojačava napad!

''Žuta podmornica'' će, po svemu sudeći, u drugi deo prvnestva ući jača za Paka Alkasera. Španac je postao prekobrojan u Borusiji, pa će tim iz Primere izdvojiti 20 miliona evra za njegovo dovođenje. On je već sleteo u Španiju i potpis se očekuje u narednim satima.

14:37

Hadžijev sin se nije snašao u Belgiji

Mladi Janis Hadži, velika nada rumunskog fudbala, nakon samo šest meseci će promeniti klub i zemlju. Nakon što je u prethodnih šest meseci igrao za Genk, nekadašnji fudbaler Vitorula u kom je njegov otac glavni čovek, preseliće se na pozajmicu u Glazgov Rendžers. Nije loše, borba za titulu.

14:25

Roho napušta Mančester

Za sada, reč je samo o pozajmici do kraja sezone. Defanzivac koji je sinoć gledao gradski derbi (pogledajte sliku) u Liga kupu sa navijačke tribine, odlazi na pozajmicu u Estudijantes.

14:14

Ko je Bruno Fernandeš?

Za sada najveći transfer zimskog prelaznog roka je dolazak Portugalca u Mančester junajted.

Ako vas zanimaju detalji njegove dosadašnje karijere, predlažemo sledeći niz tvitova:

14:00

Juče Voker-Piters, danas Karter-Vikers

Za manje od 24 časa, Totenhem je dvojicu svojih talentovanih (ili su nekada to bili) defanzivaca poslao na pozajmice. Voker-Piters je juče dogovorio odlazak u Sautempton, dok je danas Karter-Piters poslat u Luton, drugoligaša koji će se boriti za opstanak u Čempionšipu.

13:29

Gde posle zatvora?

Aleksandar Kokorin se nada da bi uskoro mogao da raskine ugovor sa Zenitom, koji ga je prebacio u rezervni tim i da kao slobodan igrač potpiše za Lokomotivu, u kojoj je i počeo karijeru.

13:10

Njega ste SIGURNO zaboravili

Vest Hem je došao na ideju da do kraja prelaznog roka u svoje redove dovede Salomona Kalua! Nekadašnji igrač Čelsija sada nastupa za Hertu, ima 34 godine i mogao bi da se vrati u Premijer ligu.

Igrajući za Čelsi upisao je 156 ligaških nastupa u šest različitih sezona. Postigao je 36 golova, imao 25 asistencija i osvojio ukupno devet trofeja.

12:57

Poslednja Atletikova ponuda

Čini se kao da Atletiko Madrid i PSŽ mesecima pregovaraju oko Kavanija. Madriđani su u Pariz otišli sa poslednjom ponudom, uzmi ili ostavi. Na stolu je 18 miliona i možda još neki, kroz bonuse... Ali, o tome će se pregovarati.

12:25

Adebajor?

Kakav bi to prelazni rok bio ako ne bismo pomenuli emanuela Adebajora, nekadašnjeg igrača Arsenala, Mančester sitija, Real Madrida i Totenhema. On trenutno nema klub, a pojedini mediji iz Engleske prenose da su za njegov potpis zainteresovanji Aston Vila, Njukasl i Brajton.

12:18

''Oštrice'' STVARNO dovode Srbina

Trener Šefild junajteda Kris Vajlder saopštio je da njegov klub radi na dovođenju trojice fudbalera do kraja prelaznog roka. Po informacijama koje stižu prethodnih dana, jedan od njih je Rišairo Živković, koji trenutno igra u Kini.

12:08

Nekada u Real Madridu, sada treća liga

Jedan od čudnijih transfera za danas, a možda i ceo prelazni rok, dolazi nam iz Španije. Esteban Granero, nekadašnji mladi reprezentativac Španije, odlazi u treću ligu. Prvi deo sezone je proveo u Espanjolu, a sada se seli u Marbelju!

12:05

Roma se pojača u Barseloni

Priča se o nekim velikim transferima u Italiji, ali za to vreme Roma tiho završava svoj posao. Karles Perez, dosadašnji fudbaler Barselone, novo je pojačanje ''Vučice''. Perez ima 21 godinu i upisao je 12 nastupa u ovoj sezoni.

11:58

Trojica Srba promenili klub

Priča o odlasku Ljubomira Fejse na pozajmicu u Alaves je već poznata, ali još dvojica njegovih zemljaka imaju nove timove. Miloš Jojić, koji se dovodio u vezu sa Partizanom, biće pozajmljen Volfsbergeru, dok je Dejan Lekić dogovorio saradnju sa Atletikom sa Baleara, španskim trećeligašem.

11:51

Podense postao VUK

Portugalski krilni napadač Danijel Podense, dosadašnji fudbaler Olimpijakosa, završio je transfer u Premijer ligu! On će biti igrač Vulverhemptona, pošto je sa tim timom potpisao ugovor na četiri i po godine. Vrednost transfera je oko 20 miliona evra.

11:37

Gde će završiti Olivije Žiru?

Dugo se već priča o sudbini reprezentativca Francuske, a još uvek nije zvanično gde će on nastaviti karijeru. Kod Frenka Lamparda nema mesta, a u Italiji ga čekaju raširenih ruku. Možda će se preseliti u Lacio!

UKRATKO

  • Rok u najjačim ligama ističe u petak u ponoć
  • I ovog januara očekuju se transferi u poslednji čas
  • Dosadašnji deo prelaznog roka je bio miran
  • Najveći transfer je prelazak Bruna Fernandeša iz Sportinga u Mančester junajted
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije