• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zbog njega će zvezdaši dolaziti na "Marakanu": Gavrić najavio atrakciju

Autor mondo.rs

Mladi napadač već na debiju pokazao da ima odličnu tehniku i da nema tremu.

 Crvena-zvezda-Zeljko-Gavric-debitovao Izvor: MN PRESS

Odličnim partijama u prijateljskim utakmicama, začinjenim sa dva gola, Željko Gavrić je bio jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde tokom zimskih priprema.

Time je zaslužio povjerenje Dejana Stankovića, a novom treneru revanširao se odličnim izdanjem protiv Čukaričkog (Zvezda pobijedila 2:0).

Možda će vas zanimati

Nije postigao gol u svom debitantskom nastupu kada je riječ o takmičarskim duelima, ali je konstantno bio prijetnja odbrani domaćeg tima. 

U intervjuu datom u Turskoj, Gavrić je najavio da voli driblinge, što je prvom prilikom i pokazao širem auditorijumu. Bez imalo treme pravio je "biciklice" i probijao Čukinu odbranu po lijevom krilu, a kada je u 77. minutu izlazio iz igre, publika ga je nagradila aplauzom.

"Utakmica protiv Čukaričkog ostaće mi zauvijek u sjećanju. Presrećan sam što sam debitovao i ostvario dječački san. Vrijedno sam trenirao tokom cijele karijere kako bih došao do ovog trenutka i više sam nego zadovoljan situacijom u kojoj se trenutno nalazim", izjavio je Gavrić za klupski sajt.

"Vjerujem da me sa Crvenom zvezdom očekuje još mnogo lijepih trenutaka i velikih utakmica. Ovaj duel samo je početak mog puta u crveno-bijelom dresu. Zahvalio bih se i našim navijačima koji su nas podržali i pomogli da uspješno startujemo, njihovi aplauzi i pjesma uvijek su nam ona dodatna energija koja nam daje snagu", dodao je 19-godišnji fudbaler.

"VELIKA JE RAZLIKA IZMEĐU ZVEZDE I GRAFIČARA"

Gavrić je prethodnih godinu i po dana proveo u Zvezdinom razvojnom timu, Grafičaru, gdje je sticao iskustvo igranja protiv seniora. "Velika je razlika između prvog tima i Grafičara, međutim neprocjenjivo je iskustvo koje sam stekao u našem razvojnom timu. Sigurno je da sam igranjem tamo sazrio kao igrač. U prvi tim sam došao sa dosta više iskustva i spreman sam da se iz dana u dan dokazujem kako bih se izborio za minutažu".

Gavrić je tokom priprema bio strijelac protiv kiparskog Arisa i slovenačkog Celja, međutim, u duelu sa Čukaričkim nije pogodio metu, ali jesu druga dva velika talenta crveno-bijelih, Veljko Nikolić i Njegoš Petrović.

"Zadovoljan sam igrom cijele ekipe. Najbitnije je da smo ispoštovali dogovor iz svlačionice i nametnuli svoj ritam. Tim je nešto drugačiji u odnosu na jesenji dio polusezone. Drago mi je što je šansa ukazana i mlađim igračima, koji su se na utakmici sjajno pokazali. Nikolić i Petrović su postigli lijepe golove, ponosan sam što su se baš oni na samom početku upisali u listu strijelaca. Nadam se da ću nastaviti njihovim stopama i u skorijem periodu zabilježiti debitantski pogodak".

Crveno-bijelima iduće subote slijedi okršaj sa Vojvodinom, na domaćem terenu, a mladi fudbaler biće posebno mitivisan da dio svog repertoara predstavi i na "Marakani".

"Vojvodina je kvalitetan protivnik, iz samog vrha, ali igramo kod kuće i želimo da nastavimo sa uspesima. Debi je bio poseban meč za mene, a ovaj koji slijedi će imati još veću težinu i vrijednost. Volio bih da istrčim na teren 'Marakane' i zaigram na domaćem terenu pred našim navijačima. Bilo bi to ostvarenje još jednog dječačkog sna", istakao je Gavrić.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC