• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žoze, zovi Pitera Krauča!

Autor mondo.rs

Nekadašnji golgeter je spreman.

 Piter Krauč spreman za Totenhem Izvor: Getty Images/Laurence Griffiths, LAURENCE GRIFFITHS/GETTY IMAGES EUROPE

Nismo baš sigurni da bi u ovom trenutku on bio pojačanje za ekipu Žozzea Murinja, ali on tvrdi da je spreman da se uhvati u koštac sa problemima.

Nakon što se povrijedio Hari Kejn, ista sudbina je zadesila i Sona, a svoje usluge bivšem klubu je ponudio Piter Krauč! Kakav bi to spektakl bio u klubu iz Londona.

Možda će vas zanimati

 Prelom ruke koji je doživio reprezentativac Južne Koreje će ga odvojiti na najmanje mjesec dana, vrlo vjerovatno i duže, a on je u napadu bio tek alternativa. Počeli su sezonu sa Kejnom u špicu, a ne treba napominjati koliko je engleski reprezentativac bio bitan za igru.

Sada će portugalski menadžer morati da smišlja nove taktike i da uklapa u napadu igrače kojima to nisu primarne pozicije. Mnogi smatraju da će veću minuta dobiti Rajan Sesenjon, da će se promijeniti pozicije Aliju, Bergvajnu i Muri, a da će i omladinac Perot dobiti minutažu.

Ukoliko ništa od toga ne urodi plodom, Piter Krauč hoće na teren. Nekadašnji napadač je dio karijere u omladincima i prve korake u seniorskom fudbalu pravio u Totenhemu, a za ovaj klub je igrao i između 2009. i 2011. godine.

Posljednji klub u karijeri visokog napadača bio je Barnli, a nekadašnji reprezentativac Engleske je povlačenje objavio u ljeto 2019. godine, kada je već imao 38 godina.


Tviter profil Pitera Krauča je jedan od najzanimljivijih kada pričamo o fudbalskim profilima, a britak, engleski humor je ono što ga krasi. Zato smo sigurni da nije bio ozbiljan u ovoj prilici, ali da ipak sačekamo potvrdu za to.

Ovakva reakcija ''Robota'' je uslijedila na Murinjov komentar sa konferencije, kada je trener ''Pijevaca'' upitan za eventualna pojačanja u napadu. Bilo bi zanimljivo probati, makar na treninzima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC