• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pogbin brat je prilično jasan: ''Odlazak iz Junajteda, zbog trofeja i LŠ''

Autor mondo.rs

Mino Rajola, Pol Pogba, pa sada i Matijas Pogba. Svi imaju nešto da kažu o transferu.

 Pol Pogba odlazak Mančester junajted zbog trofeja i Lige šampiona Izvor: MN PRESS

Da se drugi mandat Pola Pogbe u Junajtedu ne odvija po planu jasno je svima koji su pratili utakmice mančesterskog tima ove sezone. Povrede i loše igre pratile su i čudne izjave.

Prethodnih nekoliko dana su se u medijima raspravljali Ole Gunar Solskjer i Mino Rajola. Dodatno je ulje na vatru, svojom veoma jasnom izavom, dolio Matijas Pogba, jedan od braće francuskog fudbalera.

Nije tajna da je Real Madrid želeo da vidi vezistu u svojim redovima, na insistiranje Zinedina Zidana. Priča se da je i Juventus zainteresovan da ga vrati u Italiju, ali će to zavisiti od Sarija i njegovog ostanka na klupi. Najmanje vjerovatna opcija je ostanak u Mančesteru.

''Svi znaju da Pol Pogba želi da napusti Mančester junajted. On hoće da se bori za trofeje i da igra Ligu šampiona. to u Mančesteru ne može, pa ćemo vidjeti šta će biti sljedećeg ljeta'', ističe Matijas.

Ovakva izjava jednog od najbližih ljudi francuskog igrača morala bi dodatno da poremeti odnose na relaciji sa klubom. Čini se da Pogbini saradnici i rođaci više nemaju pardona i da ih sada ne zanima šta bi moglo da se desi ukoliko pretjeraju sa izjavama.

Pol Pogba je ove sezone odigrao sedam prvenstvenih i jednu utakmicu u Liga kupu za Mančester junajted. U kupu je igrao u prvoj rundi protiv Ročdejla, još u septembru, a pet nastupa u Premijer ligi je upisao u prvih sedam kola.

Od tada se muči sa povredom članka (a možda i još nečim), pa je odigrao 26 minuta protiv Votforda i 45 minuta protiv Njukasla, krajem decembra kada je posljednji put i bio na terenu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC