• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TSC čeka Partizan: Respekt - DA, ali pokazali smo da možemo da im pariramo!

Autor mondo.rs

U Senti je sve spremno za dolazak crno-belih, a u klubu najavljuju bespoštednu borbu.

 TSC - Partizan, najava Izvor: MN PRESS

U Senti se spremaju za dolazak Partizana. Ekipa TSC iz Bačke Topole nestrpljivo iščekuje aktuelnog šampiona Kupa Srbije i učesnika Lige Evrope.

Posle remija sa Inđijom, ekipa Zoltana Saba želi da se prikaže u boljem svetlu. Izazov nije jednostavan, ali u TSC-u ne žele da ustuknu pred snažnim protivnikom.

Možda će vas zanimati

"Očekujemo dobru i zanimljivu utakmicu. Iako je Partizan favorit i mi sa puno samopouzdanja ulazimo u utakmicu za koju sam siguran da će biti lepa za gledanje“, rekao je Zoltan Sabo, trener TSC-a za zvanični sajt kluba.


TSC je u prošlom kolu odigrao 1:1 protiv Inđije, a krilni napadač Filip Arsenijević naglašava da će protiv crno-belih biti dinamična i uzbudljiva utakmica.

"Imamo veliki respekt prema Partizanu, suvišno je govoriti o njihovom kvalitetu i znamo da je pred nama težak zadatak. Ipak mi ne odstupamo od našeg načina igre bez obzira na to koliko je protivnik jak. Da podsetim, u jesenjem delu prvenstva, u Beogradu, mi smo pokazali da možemo da pariramo crno-belima. Radujemo se što posle dužeg vremena igramo kod kuće, pred domaćim navijačima, očekujemo odličnu atmosferu i verujemo da ćemo publiku obradovati dobrom igrom i novim bodovima, kao mnogo puta do sada", istakao je Arsenijević i dodao da TSC ima dosta problema zbog bolesnih igrača, parnih kartona i povreda.

Izvor: MONDO - ilustracija

Ofanzivni vezista Dejan Milićević je istakao da ekipa ima poseban motiv kada igra protiv dobrih protivnika kao što su Partizan ili Crvena zvezda i da veruje da će upravo zbog toga svi pružiti maksimum.

"Naravno da nam neće biti lako, ali se nadamo da ćemo igrati pred punim tribinama, sa velikim brojem naših navijača čija podrška nam mnogo znači da ostvarimo što bolji rezultat“, istakao je Milićević.

TSC je trenutno petoplasirani tim Superlige sa 37 bodova, dok je Partizan posle pobede nad Radnikom na drugom mestu sa deset bodova više. U prvom međusobnom meču dva tima su odigrali nerešeno 1:1.

Utakmica između TSC-a i Partizana na programu je u subotu od 16.00 časova, na stadionu u Senti gde je TSC ove sezone domaćin, zbog radova na novom stadionu u Bačkoj Topoli.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC