• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rio može da odahne, Nejmar dobio crveni karton i stiže na karneval!

Autor mondo.rs

Brazilac je izgleda pažljivo birao kada će da zaradi isključenje...

 Nejmar crveni karton ide na karneval Rio de Žaneiro Izvor: Guliver/Getty Images/Stuart Franklin, Stuart Franklin/Bongarts

Brazil ne mora da brine, Nejmar stiže na karneval u Riju!

Zvijezda Pari Sen Žermena postarala se da dobije "nekoliko dana slobodno", pošto je u završnici meča protiv Bordoa zaradio crveni karton.

Možda će vas zanimati

PSŽ je u nedjelju uveče u uzbudljivom susretu savladao "žirondince" 4:3 i tako nastavio svoj siguran pohod ka novoj tituli prvaka Francuske, ali mnogima je bilo interesantno što je Nejmar baš u ovom meču bio isključen.

On je dobio dva žuta kartona i oba u nadoknadama vremena dva poluvremena. Prvo se raspravljao sa sudijom poslije izjednačenja Pabla na 2:2 u finišu prvog dijela igre, da bi u 92. minutu zbog oštrog starta stigla i druga javna opomena.

Nejmar je isključen, propustiće meč protiv Dižona narednog vikenda, u kojem se očekuje lagana pobjeda "svetaca", a on će moći da se na par dana preseli u Brazil!

To je "vrlo važno", jer smo već brinuli hoće li Nejmar prvi put poslije više godina propustiti karneval u Riju, ali izgleda da ipak neće.

Najveća žurka južne hemisfere trebalo bi da dobije "pojačanje", pošto je Brazilac poznat po tome da je njegov redovni učesnik, a karneval će trajati do srijede.

PSŽ je slavio 4:3 nad Bordoom, golovima Edinsona Kavanija, Markinjosa i Kilijana Mbapea i sada imaju 13 bodova prednosti na vrhu Lige 1.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC