• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

De Brujne upozorio: Pamtiće nas kao GUBITNIKE ako ne osvojimo Ligu šampiona

Autor mondo.rs

Siti je ostao bez domaće titule, čeka ga suspenzija, ovo je možda posljednja prilika posle dugo vremena da se osvoji toliko željeni trofej

 Mančester siti Kevin de Brujne - Ako en osvojimo ligu šampiona mi smo gubitnici Izvor: Guliver/Getty Images/Shaun Botterill, SHAUN BOTTERILL/GETTY IMAGES EUROPE

Kevin de Brujne upozorava svoje saigrače da će svi ponijeti titule gubitnika ako Mančester siti, koji je skoro sigurno ostao bez titule, ne osvoji Ligu šampiona.

Uprkos stotinama miliona uloženih u klub, polufinale prije četiri godine je najdalje što je Siti dogurao u elitnom evropskom klupskom takmičenju. Prvi protivnik "građana" biće oslabljeni Real Madrid, a taj meč osmine finala igra se u srijedu.

Možda će vas zanimati

Povrh svega toga, UEFA je kaznila Siti sa dvije godine zabrane igranja u Ligi šampiona. Klub će se žaliti na tu odluku, ali ako ona ostane, ekipa iz Mančestera će još dugo, dugo čekati na toliko željeni "ušati" trofej.

"Igramo protiv Reala, koji je osvojio najviše evropskih titula. Ali, mislim da treba da odemo tamo i igramo svoju igru, da igramo ofanzivan fudbal i pritisnemo ih. Ako ne osvojimo Ligu šampiona, svi će govoriti da smo gubitnici, kao u posljednjih pet godina", rekao je De Brujne, a prenio "San".

Siti je osvojio brojne trofeje od kada je postao fudbalska sila u Engleskoj, ali evropske titule upadljivo fale.

"To je nešto što još nismo osvojili. Oduvijek smo htjeli da osvojimo sve, ali nekad je neki drugi tim bolji ili dobor igra, kao što je Liverpul ove sezone. To je prosto tako i to morate da priznate i prihvatete, ali mi idemo u Madrid da pobijedimo. Mada, ne možete unaprijed da se radujete", rekao je 28-godišnji vezni igrač.

Iako je tim ostao bez titule, prijeti mu evropska suspenzija, Belgijanac pokušava da održi raspoloženje.

"Lijepo je igrati ove baš velike utakmice zbog kojih su navijači uzbuđeni. Toliko toga ima da se priča o njima, tako da se pripremamo na najbolji mogući način", rekao je De Brujne.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC