• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovakvog Anćelotija NE pamtimo: VAR spasio Junajted u LUDOM meču u Liverpulu

Autor mondo.rs

U isto vrijeme, Murinjo je u nevjerici gledao slavlje "vukova".

 Premijer liga - 26 kolo Everton - Mančester junajted 1-1 Izvor: Jon Super/AP, Tanjug

Kris Kavanag pokazao je crveni karton Karlu Anćelotiju nekoliko minuta po ludom završetku utakmice i tako oslobodio sebi put do svlačionice "Gudison parka", jer Italijan dugo nije želio da se pomjeri i prestane sa "držanjem bukvice" glavnom sudiji.

Glavni sudija, s punim pravom i uz potvrdu iz VAR sobe, poništio je malo prije toga drugi pogodak Dominika Kalvert-Luina, koji je u 93. minutu savladao Davida De Heu uz pomoć noge loše postavljenog Harija Megvajera.

"Đavole" je danas u Liverpulu poraza spasilo samo to što je Gilfi Sigurdson ovu akciju posmatrao bezbrižno sjedeći na travi u petercu gostiju, što ni Kavanagu, ni pomoćnicima kraj aut linija, ni onima iz kontrolne sobe nije promaklo: Everton - Mančester junajted 1:1 (1:1).

Jedini koji nije mogao da se pomiri sa ovom odlukom bio je italijanski taktičar, kog očigledno očekuje suspenzija.

Izvor: Jon Super/AP, Tanjug

4. Čelsi 45, 5. Mančester junajted 42, 6. Vulverhempton 42, 7. Totenhem 40...

U akciji prije toga, samo na drugoj strani terena, Džordan Pikford oduševio je i plavi dio Liverpula i selektora Engleske Gareta Sautgejta, kada je u razmaku od sekund-dva skinuo dva čista zicera Brunu Fernandešu i naročito Mejsonu Grinvudu.

Kada je reprezentativac "dohvatio" Fernandešov pokušaj loba sa lijeve strane, lopta se odbila pravo na nogu 18-godišnjeg napadača Junajteda, koji je vjerovatno pomislio da je upravo riješio meč i donio zlata vrijednu pobjedu ekipi, ali se ni od kud pojavio čuvar mreže Evertona i spektakularno je sačuvao.

Nemanja Matić našao se u startnoj postavi menadžera Olea Gunara Solskjera i prikazao igru kojom će dovesti u pitanje svaku narednu utakmicu u kojoj će biti na klupi. Jedan od najtraženijih "besplatnih" fudbalera na svijetu podsjetio je na dane kada je dominirao premijerligaškim terenima i zabilježio asistenciju kada je u 31. minutu povezao januarsko pojačanje iz Sportinga sa izjednačujućim golom.

ŠTO MENE, ZEMLJAČE: NUNO "UBIO" ŽOZEA!

Izvor: Tanjug, Bradley Collyer/PA


Otprilike u to vrijeme, Žoze Murinjo u nevjerici je gledao kako njegov zemljak i kolega sa klupe za goste proslavlja drugi uzastopni poraz njegovog tima u Premijer ligi: Totenhem - Vulverhempton 2:3 (2:1).

"Vukovi" koje sjajno sa klupe vodi manje poznati portugalski stručnjak na Ostrvu, Nuno Espirito Santo, preskočili su "pijevce" i izjednačili sa "đavolima" na deobi petog mesta na tabeli - koje je postalo "četvrto" od trenutka kada je šampion Engleske izbačen iz Evrope u naredne dvije sezone.

Nova tabela izgleda dramatično, bar kada je u pitanju borba za ulazak u Ligu šampiona.


Rezultati 26. kola:

nedelja

Everton - Mančester junajted 1:1 (1:1)
/Kalvert-Luin 3 - Fernandeš 31/

Totenhem - Vulverhempton 2:3 (2:1)
/Bergvin 13, Orije 45 - Doerti 27, Žota 57, Himenez 73/

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC