• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pjanovićev osvrt na derbi: Deki izvukao maksimum, trebaju mu brži igrači

Autor mondo.rs

Bivši napadač Crvene zvezde iznio svoje viđenje 162. "vječitog derbija": Zvezda bila bolja, Vukanović trebao bolje da reaguje.

 162.-vjeciti-derbi-Crvena-zvezda-Partizan-Mihajlo-Pjanovic Izvor: MN PRESS

Čak i kada je predstava na terenu loša, o "vječitom derbiju" priča se danima poslije njega. Tako je i ovaj put...

Crvena zvezda i Partizan u nedjelju su igrali 0:0, prikazavši malo toga za pohvalu, a svoje viđenje ovog duela, kao i trenutne situacije u svom nekadašnjem klubu, iznio je Mihajlo Pjanović.

Možda će vas zanimati

"Nije me derbi zadovoljio. Kao ni većina komentara... Bilo je dosta taktički tvrdo. Ne mogu zamjeriti bilo šta igračima, jer su se borili. Opet, generalno, očekivao sam da će Partizan igrati otvorenije, da će napasti", istakao je nekadašnji napadač crveno-bijelih u razgovoru za Kurir.

"Crvena zvezda bila je bolji rival tokom cijele utakmice, a posebno u prvom poluvremenu. Imali su zrelije šanse za gol. Partizan je pokušavao visokim presingom da pritisne crveno-bijele, ali nije uspio", dodao je Pjanović.

Osvrnuo se Pjanović i na novu - trenersku - ulogu Dejana Stankovića.

"Vidjelo se da je tražio da mu ekipa izađe visoko, želio je da se nadigrava sa protivnikom. Mislim da je izvukao maksimum, ono najbolje iz ekipe, s obzirom na karakteristike igrača sa kojima raspolaže u ovom trenutku. Za njegovu filozofiju vjerujem da mu treba nekoliko bržih igrača da bi sve to izgledalo onako kako on zamišlja da treba da bude".

Važnu ulogu u Zvezdinom timu ovog proljeća imaju trojica mladih igrača - Njegoš Petrović, Veljko Nikolić i Željko Gavrić.

"Iz godine u godinu, u Crvenoj zvezdi i Partizanu uvijek ima neko ko debituje u derbiju. Potrebni su nam mladi igrači u ovakvim utakmicama. Mislim da su sva trojica defanzivno odradili ono što se od njih tražilo. Opet, u ofanzivi, mogli su i morali bolje", smatra Pjanović.

Kao nekadašnji golgeter, Mihajlo Pjanović je i te kako kompetentan da komentariše igre Zvezdinih napadača. Smatra da je Aleksa Vukanović protiv Partizana morao da reaguje bolje u šansama u kojima se našao.

"Boaći se povrijedio, a Vukanović nije dugo igrao tog najisturenijeg napadača. Imala je Zvezda prilike da pobijedi, nije da nije. Vukanović je imao dvije sjajne šanse za gol, kada je trebalo bolje da reaguje. Ali to je fudbal, to je tako. Ubijeđen sam da bi jedan gol promijenio tok utakmice", zaključio je Pjanović.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC