• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barselona misli samo na NOVAC: Gubimo 6 miliona, još da vratimo navijačima?

Autor Milutin Vujičić

Aktuelni prvak Španije izazvao buru zbog ponašanja rukovodstva.

 Barselona - Nema povrata novca navijačima Izvor: GULIVER/GETTY IMAGES/DAVID RAMOS

Korona virus napravio je haos u svijetu, zaraženo je preko 120.000 ljudi, a u cilju sprečavanja daljeg širenja mnoge zemlje donijele su odluke o zabrani putovanja, javnih okupljanja itd.

Sve veći uticaj korona virus ima i na sport, najteža situacije je u Italiji gdje su suspendovana sva takmičenja do 3. aprila, dok se u UEFA takmičenjima sve više viđaju utakmice "iza zatvorenih vrata", dok se nezvanično priča i o prekidu turnira do smirivanja situacija.

Mnoge fudbalske ekipe su "pogođene" novonastalom situacijom, ali niko nije reagovao poput Barselone koja je saznala da će meč revanša osmine finala Lige šampiona protiv Napolija igrati bez navijača.

"Igrajući iza zatvorenih vrata Barselona će pretrpjeti gubitak od 6 miliona evra", rekao je Đozep Marija Bartomeu, pomalo ignorišući zdravlje, kao i činjenicu da je u Španiji ovim virusom zaraženo preko 2.000 ljudi!

Da misle samo na novac u Barseloni govori i činjenica da je portparol Hosep Vives objasnio da klub neće "obeštetiti navijače i članove kluba zbog toga što se utakmice igraju bez publike".

To jednostavno znači da klub iz Katalonije neće vratiti novac navijačima koji su kupili ulaznice za ovu utakmicu, a za čitavu zbrku su, doduše između redova, "okrivili UEFA", poručivši da i dalje nije objašnjeno kako će igrači Napolija doći u Barselonu na revanš meč Lige šampiona.

Klub sa "Nou Kampa" jedan je od rijetkih koji je zauzeo ovako "tvrd stav" prema zatvaranju tribina zbog moguće epidemije, a ranije smo već pisali da Barselona nije kao što je nekad bila.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC