• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

''Svima je teško, stavite zdravlje na prvo mesto''

Autor mondo.rs

O trenutnoj situaciji u svetu oglasio se i Lionel Mesi.

 Lionel Mesi ''Svima je teško, stavite zdravlje na prvo mesto'' Izvor: Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

Ovih dana je virus korona jedina stvar o kojoj se priča u sportskim krugovima. Mnoge lige su zaustavljenje, neke se igraju pred prazni tribinama, a neke će možda već sada dobiti šampione, bez nastavka sezone. 

Probleme ima i Barselona.

Ne igra se ni u Španiji. Primera je prekinuta, Real Madrid je svojim igračima saopštio da treniraju kod kuće, a i Barselonini fudbaleri su u izolaciji. Izolovao se i Leo Mesi.

Možda će vas zanimati

Kapiten Barselone se pridružio mnogim poznatim ličnostima koje su pokušale da skrenu pažnju na opasnosti od virusa. Argentinac je preko društvenih mreža poručio da zdravlje mora da bude na prvom mestu.

''Ovo su teški dani za svakoga od nas. Zabrinuti smo za sve što se dešava i želimo da pomognemo na bilo koji način. Treba da razmišljamo o onima koji su najviše pogođeni ovim dešavanjima'', rekao je napadač katalonskog kluba.

Fudbal se u Španiji neće igrati najmanje dve nedelje, a za to vreme su prekinuti čak i klupski treninzi. Dok neki klubovi, poput Alavesa, imaju problema sa pozitivnim testovima na koronu, Mesi upozorava ljude.

''Želeo bih da pošaljem snagu i podršku svima koji su u prvim redovima u ovoj borbi, zaposlenima u bolnicama i medicinskim centrima. Znajte da je zdravlje najbitnije! U ovom trenutku mi moramo da pratimo instrukcije i to je jedini način da pobedimo'', istakao je Leo Mesi.

Uz sliku na kojoj je sa naslednicima, Leo Mesi je na instagramu poručio i da je voema važno izbegavati izlaske iz kuće.

''Ostanite u svojim domovima. To je najbolja opcija, Pokažite odgovornost i vreme provodite sa svojim voljenima, to nemate uvek mogućnost da uradite. Nadam se da ćemo uskoro okrenuti situaciju u našu korist'', zaključio je Argentinac.

Barselona je u ovom kolu trebalo da gostuje Majorki, ali će taj susret biti na programu tek za nekoliko nedelja, kada se prvenstvo nastavi. Katalonski tim je u prethodnoj rundi iskoristio kiks Reala i ponovo preuzeo prvo mesto na tabeli. Pored Primere, odložen je i revanš meč Lige šampiona koji je Barselona trebalo da odigra protiv Napolija.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC