• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Juveu bi završio karijeru: "Bjankoneri" nude ugovor Ronaldu do 2024.

Autor mondo.ba

Novi ugovor koji bi CR7 potpisao sa Portugalcem istekao bi nekoliko mjeseci nakon njegovog 39. rođendana

 Kristijano Ronaldo Juventus novi ugovor do 2024. Izvor: CATHERINE IVILL/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver/Getty images/Catherine Ivill

Kristijano Ronaldo je u Juventus stigao u ljeto 2018. godine, nakon što je prethodno devet godina nosio dres Reala iz Madrida, sa kojim je, između ostalog, četiri puta dolazio do vrha Starog kontinenta.

Trenutni ugovor koji CR7 ima sa ''bjankonerima'' traje do ljeta 2022. godine, ali kako piše španski ''AS'', torinski klub aktivno na radi na tome da nagovori Portugalca da se isti produži i to na period od dvije godine, odnosno, i poslije 39. Ronaldovog rođendana!

Možda će vas zanimati

Rođen 5. februara 1985. godine, Ronaldo je u dosadašnjoj, prebogatoj igračkoj karijeri nastupao za četiri kluba – Sporting iz Lisabona, Mančester junajted, Real i Juventus, a ukoliko bi se napisi španskog lista pokazali kao tačni, to, praktično, znači da bi sa ''starom damom'' lista Ronaldovih klubova tokom karijere bila zaključena.

Španski list dalje navodi da Juventus, kako bi ubijedio Portugalca da do 2024. godine bude dio tima, planira da dovede jednog od mlađih napadača koji bi u budućnosti mogao da se uklopi uz Ronaldov stil igre.

Neke opcije su trenutni član RB Lajpciga Timo Verner, Sitijev Gabrijel Žezus, Totenhemov Hari Kejn ili član Intera na pozajmici u Pari sen Žermenu Mauro Ikardi.

Upravo je Argentinac, navodi se, možda i najbliži Juveu, ne samo iz razloga što je ranije dovođen u vezu sa osmostrukim uzastopnim šampionom Italije, već i zbog toga što je još uvijek neizvjesno da li će Pari sen Žermen iskoristiti mogućnost otkupa ugovora od Intera koji je Ikardiju jasno prije par mjeseci stavio do znanja da na njega više ne računa.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC