• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Defanzivac Intera o vremenu u karantinu: Već sam pročitao četiri knjige

Autor mondo.ba

Samoizolacija je bila samo jedna od tema video-četa sa navijačima

 Stefan de Fraj Inter karantin pročitao četiri knjige Izvor: EMILIO ANDREOLI/GETTY IMAGES EUROPE

Sportisti širom planete nalaze se u samoizolaciji zbog pandemije koronavirusa, a izuzetak nisu ni fudbaleri milanskog Intera.

Možda će vas zanimati

Ranije tokom dana imali priliku da se upoznamo sa situacijom Romelua Lukakua, kojem teško pada karantin jer ne može da se vidi sa porodicom. Kako svoje vrijeme provodi defanzivac Stefan de Fraj?

''Unazad sedam dana pročitao sam četiri knjige. Imamo mnogo slobodnog vremena i najviše volim da ga provodim čitajući na balkonu, pogotovo u popodnevnim časovima. Volim da čitam o duhovnim stvarima'', rekao je Holanđanin u video-čatu sa fanovima, o kojima je pričao o brojnim stvarima.

Jedna tema ticala se trenera, Antonija Kontea.

''Dobar je osjećaj raditi sa njim. Od njega mogu da naučim mnogo stvari, kao i ostali. Srećni smo sa njim i trudimo se da ga pratimo''.

Štoperski tandem ''nerazura'' de Fraj čini sa Slovakom Milanom Škriniarom.

''Milan je veoma jak defanzivac i od njega sam mnogo naučio. Radi se o dobrom momku i zadovoljstvo je igrati sa njim'', istakao je.

De Fraj je bio upitan i za mišljenje o napadaču Pari sen Žermena Kilijanu Mbapeu. Za njega je, takođe, imao riječi hvale.

''Mnogo je igrača, poput Kristijana Ronalda ili Lionela Mesija, koje je teško čuvati. Međutim, Mbape je baš poseban slučaj jer je veoma brz.''

Interov defanzivac otkrio je i koji holandski klub mu je ''u krvi''.

''Uvijek sam navijao za Fejnord i potom igrao za njih. Otac mi je usadio ljubav prema fudbalu. Igrao je fudbal kao mlađi i jedan je od onih ljudi koji gleda mnogo utakmica, uključujući i moje. Ponosan je na mene.''

Od dolaska u Inter, u ljeto 2018. godine, De Fraj je dva puta bio strijelac u ''Derbiju dela Madonina'' protiv Milana – 17. marta prošle godine i devetog februara 2020. godine. Koji od ta dva gola mu je draži?

''Rekao bih drugi s obzirom na sami tok utakmice jer smo se vratili iz minusa od dva gola. Bilo je lijepo postići gol za preokret.''

Na kraju, de Fraj je otkrio da nije uvijek kroz karijeru igrao na poziciji na kojoj trenutno nastupa.

''Počeo sam kao napadač, a onda sam se pomjerio u vezni red. Sa 16 godina sam se prebacio u odbranu. Fudbal je prvi sport kojim sam počeo da se bavim, ali sam trenirao i tenis. Morao sam da se odlučim'', rekao je de Fraj.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC